SJEĆATE LI SE SERIJE "ZVALA SE FERIHA": Nećete vjerovati kako DANAS IZGLEDA GLAVNA GLUMICA i čime se bavi! A BILA JE TAKO SLATKA

Kiosk
SJEĆATE LI SE SERIJE "ZVALA SE FERIHA": Nećete vjerovati kako DANAS IZGLEDA GLAVNA GLUMICA i čime se bavi! A BILA JE TAKO SLATKA
..

Mlada turska glumica Hazal Kaja (28) proslavila se u seriji Zabranjeno voće, igrajući Nihal, kćerku bogataša Adnana Zijagila.

Posljednji put ju je publika sa naših prostora gledala u seriji "Zvala se Feriha" 2011. godine, gdje je igrala mladu, siromašnu studenticu koja odrasta okružena tuđim luksuzom i pokušava da se uklopi u bogataški svijet.

feriha600209526020150608124925

feriha1

feriha

e78aca3f853acafe1f00

Zbog tužnog života punog nasilja, simpatična Hazal pridobila je simpatije publike sa Balkana, ali je u sred snimanja odlučila da prekine ugovor i napusti seriju.

5 godina kasnije, Hazal se bavi nečim potpuno drugačijim - upisala je kulinarsku akademiju u rodnoj Turskoj, i tamo se ludo zabavlja sa mladima koje takođe zanima kuhanje.

djevojka-imena-feriha

djevojka-imena-feriha-620

Da li je lijepa Hazal odlučila da stavi tačku na glumu i posveti se ugostiteljstvu ne znamo, ali činjenica je da nakon što je napustila seriju "Feriha", njena glumačka karijera stagnira.

Evo kako onda danas izgleda:

hazal1

hazal

Ne propustite