NIŠTA JE NE ZANIMA! Kćerka Zdravka Čolića umjesto anđela, postala đavo! Sve joj je pružio u životu, a ona uradila nešto neočekivano!

Kiosk
NIŠTA JE NE ZANIMA! Kćerka Zdravka Čolića umjesto anđela, postala đavo! Sve joj je pružio u životu, a ona uradila nešto neočekivano!
.

Kćerka Zdravka Čolića koja je nedavno proslavila 18. rođendan, Una Čolić postala je poznata javnosti kao jedna od nasljednica našeg najboljeg pjevača, a mnogi su se dodatno za nju zainteresovali kada su isplivale pikanterije poput toga da ima šofera koji je vozi, ali i da odseda u luksuznim restoranima i hotelima.

Una Čolić sinoć je sa društvom otišla na jednu žurku upriličenu povodom inostranog praznika Noć vještica, a tom prilikom se maskirala u đavolicu.

Una je cijela bila u crnom, a na glavi je nosila rogiće, dok je osim jake šminke imala i đavolji rep iscrtan oko lijeve obrve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Inače, Una Čolić je do skoro pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Prije gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara.

 

screenshot-9screenshot-8

 - Una je dobro dijete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove kćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao je navodno prijatelj blizak porodici Čolić za medije.

(Alo.rs)

 

Ne propustite