BARCA NA PRAGU SPEKTAKULARNOG POJAČANJA Jedan od najboljih u ovom trenutku izjavio: Ne bih im mogao reći ne!

Fudbal
BARCA NA PRAGU SPEKTAKULARNOG POJAČANJA Jedan od najboljih u ovom trenutku izjavio: Ne bih im mogao reći ne!
,

Jedan od najboljih napadača na svijetu otkrio je da ‘nije mogao reći ne’ transferu u Barcelonu u januarskom prijelaznom roku, ali da li bi ovo bio dobar potez ekipe s Nou Campa?

U ekskluzivnom intervjuu za New York Times, zvijezda Los Angelesa Carlos Vela otkrio je da pozdravlja prelazak na posudbu u prvaka La Lige Barcelonu.

carlosvela

Dodaje se da je meksički internacionalac prošlog ljeta bio blizu privremenog prelaska u katalonske divove, samo da se transfer na kraju ne bi ostvario.

Vela je napustio Meksiko kako bi se pridružio Arsenalu kao mladić, a svoj talent je pokazivao tijekom nekih impresivnih posudbi.

Nesretni problemi sa ozljedama su na kraju doveli do toga da je napadač prodan Real Sociedadu, zvijezda se etablirala kao jedan od najboljih napadača La Lige prije šokantnog prelaska u MLS.

vela

Evo što je meksička zvijezda imala reći o potencijalnom prelasku u Kataloniju:

“Ko bi mogao reći ne igranju s Messijem četiri mjeseca i onda se vratiti u LA?”

messi

“Uživaj, uči i onda se vrati kući.”

Vela dolazi nakon rekordne sezone u MLS-u, sa svim poštovanjem prema američkoj ligi – bivša zvijezda Sociedada je na većoj razini od protivnika u toj ligi.

messigriezmann

Kad bi ozljede pogodile ili Suareza, Messija ili Antoine Griezmanna, Vela bi bio kvalitetan igrač koji bi se mogao upustiti u drugu polovinu evropske sezone.

(Novi.ba)

Ne propustite