City gubio pa razbio Atalantu, Dybala okrenuo i spasio Juve sramote

Fudbal
City gubio pa razbio Atalantu, Dybala okrenuo i spasio Juve sramote
,

Manchester City odvojio se od ostatka momčadi u grupi C Lige prvaka. Nakon što je Dinamo došao do velikog boda na gostovanju protiv Šahtara, City je kod kuće razbio Atalantu s 5:1, iako je gubio s 0:1.

U 28. minuti Fernandinho je napravio prekršaj nad Iličićem, a kazneni udarac je Ukrajinac Malinovski pretvorio u vodstvo gostiju. U 34. minuti Agüero izjednačuje nakon preciznog dodavanja Sterlinga, igrača kojeg je Massielo pokosio u kaznenom prostoru 38. minuti, a Argentinac je iz penala zabio i drugi gol u četiri minute za preokret Cityja.

U 46. minuti je za goste ušao u igru Mario Pašalić, a u 58. minuti Englezi su odigrali briljantnu akciju koju je završio Sterling za 3-1. Sterling je postigao svoj drugi gol u 64. minuti, a treći četiri minute kasnije, da bi osam minuta prije kraja igrač domaćih Foden zaradio crveni karton.

Junak utakmice bio je Raheem Sterling, koji je zabio hat-trick i dodao još asistenciju za Agüera. Sterling je time postao osmi engleski nogometaš koji je došao do hat-tricka u Ligi prvaka. Jedino Brazil (12) i Francuska (9) imaju više različitih igrača koji su došli do tog pothvata.

U skupini D Atletico je teškom mukom u Madridu pobijedio Bayer s 1-0, a pobjednički gol zabio je Alvaro Morata u 78. minuti.

Juventus je u Torinu od Lokomotiva gubio od 30. minute, kada je zabio Mirančuk, a izjednačio je Dybala u 72. minuti. Samo dvije minute kasnije Argentinac donosi potpuni preokret i pobjedu Juvea. 

Ne propustite