"Dolazim sa posla nakon duple smjene, zatičem otvorenu kuću. Kada sam ušao, vidio sam sve moguće otvoreno i razbacano, pomislih na najgore. "

Kiosk
"Dolazim sa posla nakon duple smjene, zatičem otvorenu kuću. Kada sam ušao, vidio sam sve moguće otvoreno i razbacano, pomislih na najgore. "
.

Dolazim sa posla nakon duple smjene, zatičem otvorenu kuću. Kada sam ušao, vidio sam sve moguće otvoreno i razbacano, pomislih na najgore.

razbacana-soba

Pogledam majčinu sobu, zatičem je modru na krevetu. Jedva sam je probudio, jer nisam odmah znao o čemu se radi, I tada počinje haos.

Ona je bila toliko pijana, da ni mene kao sina nije prepoznala. Počela je da me udara, vrišti, itd.

nasilje1

Znam da nije alkoholičar,jer znam (nažalost) kako se takvi ljudi ponašaju.

Za mojih 28 godina, nikada niko nije uspio da me isprovocira ni blizu te mjere da ga udarim, jer imam dobre živce i dugačak fitilj.

molitva-muskarac

A njoj hvala, što me je  vaspitala da nikada ne podignem ruku na žensko.

BONUS ISPOVIJEST

Moja bivša najbolja prijateljica je izgubila posao i bila tužna pa sam ju pozvala k sebi u goste u Njemačku, kupila joj kartu o svom trošku i rekla joj da ostane koliko želi.

Svaki dan nakon posla smo muž i ja s njom negdje išli, vodali ju da vidi sve i svašta, družili se, zezali.. Kad jedan dan pita ona mene jel smije da uzme mužev auto i ode do Berlina (oko 700km udaljenog), tamo joj živi sestrična.

prijateljstvo

Ja joj ponudim svoj auto jer muž ide sa svojim na posao, a ja idem vlakom radi gužvi, pa auto ionako stoji. Samo što ja vozim Opel astru, a moj muž Audi. Na što ona mene napadne, kako sam bezobrazna, da sve za sebe hoću imat, da nemam razumijevanja za nju,da mislim da sam bolja od nje, da ne zaslužuje ni na koji dan da dobije što želi.. I na kraju mi kaže da sutra odlazi.

kofer4

I ženska se spakirala i otišla dok smo na poslu bili. Ne znam ni kako ni zašto, nit mi se javlja više. Nisam ju ni u jednom trenutku išla poniziti, pa i ja vozim taj isti auto..ne razumijem.
 

BONUS ISPOVIJEST:

Moja mama je jedna obična manipulatorica, i to sam shvatila tek nedavno.

Manipulirala je sa mnom cijelo djetinjstvo, prekinula sam kontakt s tatom nakon njihove rastave jer je ona stalno plakala u mojoj sobi i govorila da ju tata vara i da je očajna.

zena-place-uplakana-zena-foto-shutterstock-03-1000x0

Ja sam ju uvijek grlila i tješila, a zapravo je ona ta koja je varala. S druge strane tati je govorila kako ja njega ne volim, da ga se bojim tako da je tata stvorio distancu od mene, a prijateljima plakao jer ga se rodena kći boji.

otac-2

Sad kada sam to saznala, osjećam se užasno. Javila bih se tati, ali bojim se da mi neće oprostiti...

 

BONUS ISPOVIJEST

Imala sam dečka koji me navodno prevario sa najboljom drugaricom, tako se pričalo.

cry

Ja naravno povjerovala sam u to i raskinila s njim,a  nakon njega nisam nigdje izlazila. Srce me jako boljelo nisam izgubila samo jednu osobu vec dvije.

prevara-e1492940533269

I to dvije najvažnije osobe u životu. Sada imam 26 godina, jos sam singl. Tog istog dečka sretnem sa mojom najboljom drugaricom s kojom me navodno varao. Počela sam plakati a on je to i video.

58895169-1091509721033166-5537556155695366144-n

Kad sam došla kući napisala sam mu poruku “znači sve je bila istina” uzvratio mi je sa :

zena-place

“Ne, ništa nije bila istina. Tvoja drugarica te uopće nije voljela,  željela ti je sve najgore i sve je to izmislila.Danas, danas si nas vidjela zajedno jer smo se sastali da mi ispriča sve sto zna o tebi, platio sam joj samo da te se opet sjetim kako nam je bilo lijepo a tako je zavrsilo”

Novi.ba/Ispovijesti

Ne propustite