OVA DJEVOKA JE ZARADILA 2 MILIONA DOLARA ZA GODINU DANA i to samo zbog PREBUJNE POZADINE: Nešto ovakvo još niste vidjeli - NEREALNIH JE DIMENZIJA!

Kiosk
OVA DJEVOKA JE ZARADILA 2 MILIONA DOLARA ZA GODINU DANA i to samo zbog PREBUJNE POZADINE: Nešto ovakvo još niste vidjeli - NEREALNIH JE DIMENZIJA!
.

Nedavno je u fokus svjetskih medija dospjela rumunska influenserka Andrea Vasile, zbog činjenice da je za godinu dana zaradila 2, 2 miliona dolara i to samo zahvaljujući fotografijama svoje bujne pozadine.

Ova 35-godišnjakinja iz Bukurešta bavila se web dizajnom i živjela prosječnim životom, dok u jednom momentu nije shvatila da doslovce sjedi na rudniku zlata.

Ona je shvatila da pošteno može da unovči svoju ogromnu zadnjicu, pronašla je svoju ciljnu grupu i za dvije godine uspela da na Instgaramu nabavi nevjerovatnih 3 miliona pratilaca!

"Poznata sam po iskrenosti, po tome što ne tražim prečice i što priznajem svoje plastične operacije", objašnjava Andrea.

Njen Instagram nalog prepun je sponzorisanih objava, a zanimljivo je da je na većini fotki potpuno obučena. Rijetke su golišave fotografije, jer takve ova Rumunka dodatno naplaćuje - njihova cijena je 6,99 dolara mjesečno na stranici OnlyFans.com.

Ona isiče da je studirala, a potom i magistrirala pravo, ali i da je imala svoju marketinšku agenciju u okviru koje je savjetovala influensere kako da povećaju svoj uticaj na mrežama. Na kraju je i sama riješila da se otisne u influenserske vode, a jasno je da ih ima u malom prstu.

Andrea je objasnila da je najvažnije što je bila poštena i iskrena u cijeloj priči, ali je dodala da su udjela u ogromnoj zaradi svakako imale i marketinške metode, kao i činjenica da je pored provokativnih slika nudila i humor.:

"Uvijek pokušavam da kombinujem humor i seksepil kako bih stvorila zabavan sadržaj."

Ljudi je uglavnom obasipaju komplimentima, ali ima i ružnih komentara i uvreda. No, Andrea očigledno za iste ne haje!

(Zena.blic.rs)

 

Ne propustite