MLADA ZBOG KOJE SU SVI U CRKVI PADALI OD SMIJEHA, HTJELA DA SE ZAVJETUJE NA VJEČNU LJUBAV: Iz usta joj izletjela IZJAVA VIJEKA!

Kiosk
MLADA ZBOG KOJE SU SVI U CRKVI PADALI OD SMIJEHA, HTJELA DA SE ZAVJETUJE NA VJEČNU LJUBAV: Iz usta joj izletjela IZJAVA VIJEKA!
.

Vjenčanje je najstresniji događaj za novopečeni par. Mlada je uvijek ljuta jer joj se ne sviđa šminka jutro prije nego što ode pred oltar, mladoženja se posječe na brijač od nervoze, a kuma je nezadovoljna haljinom jer se izgužvala tamo gdje ne treba.

Nervoza ponekad izvuče ono najbolje iz nas, odnosno, neplanirani humor i izjave koje gosti vjenčanja prepričavaju narednih godina.

Trevor i Džordan imaju definitivno najbolju priču sa vjenčanja i fotografiju kako bi potvrdili da ni sveštenik nije mogao da ostane ravnodušan.

Naime, u toku polaganje zavjeta na vječnu ljubav pred Bogom i ljudima uzbuđena Džordan je stavila prsten svog suprugu na ruku i izgovorila: "Uzmi ovaj prsten kao znak moje ljubavi i plodnosti".

Plodnosti?

vjenc

Foto:Facebook

Prijatelji, porodica i novopečeni par su prasnuli u smijeh jer je Džordan mislila na vjernost, a ne na plodnost.

"Kunem se da ne znam ništa o njenoj plodnosti", dodao je sveštenik.

Viralna fotografija izmamila je brojne osmijehe korisnika koji su u komentarima podijelili priče sa svojih vjenčanja i vjenčanja na kojima su prisustvovali.

"Zavjet na plodnost" je trenutno najbolja priča sa vjenčanja koja postoji.

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Ne propustite