O OVOJ SVADBI SVI PRIČAJU ZBOG JEDNOG BIZARNOG DETALJA: Da nije tužno, bilo bi smiješno, ŠTA IM JE OVO NA GLAVI??

Kiosk
O OVOJ SVADBI SVI PRIČAJU ZBOG JEDNOG BIZARNOG DETALJA: Da nije tužno, bilo bi smiješno, ŠTA IM JE OVO NA GLAVI??
.

Fotografije sa vjenčanja uglavnom nude uvid u emotivne trenutke mladenca i zvanica, a često ih gledamo na društvenim mrežama - ponekad se čini kao da se ljudi utrkuju ko će imati originalniju zabavu, ali i mladenački stajling...

No, jedna grupana Fejsbuku se specijalizovala za zapravo zaista originalne, preciznije bizarne fotografije sa svadbenih proslava. Oni gotovo svakodnevno izbacuju čudne slike sa vjenčanja širom sveta, a nedavno je na istoj osvanula jedna koja možda najbolje svjedoči o tome koliko je daleko otišla savremena tehnologija.

Da li je fotografija napravljena zaista spontano ili je trenutak "izrežiran" ne znamo, ali je na njoj prikazan novopečeni bračni par koji trenutak nakon što su razmijenili zavjete kucali nešto na svojim mobilnim telefonima.

svadba

Foto:Facebook

Dakle, umjesto strasnog poljupca i zagrljaja oni su pohrlili ka telefonima, iz razloga samo njima poznatim.

Bilo kako bilo, članovi grupe u kojoj je fotografija podjeljena bili su zgroženi, a takvi su bili i njihovi komentari.

"Ako je to indikator kako će izgledati njihov brak, očekujem da će uskoro ponovo ažurirati svoje bračne statuse", "Do ovog smo došli? Odustajem od društva", "Ovo nije ni slatko ni neobično, nego smiješno", glasili su neki od komentara ogorčenih korisnika.

S druge strane bilo je i onih koji su smatrali da je ovo sve dobra šala i parodija mladenaca na situaciju u društvu, a pravo stanje stvari znaju samo oni koji su svadbi i prisustvovali...

Šta vi kažete na ovaj potez mlade i mladoženje?

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Ne propustite