IMAO 157 KG, A ONDA PROŠAO KROZ DRASTIČNU TRANSFORMACIJU IZGLEDA: Tad ga je BRUTALNO ODBILA a sad ga MOLI!

Kiosk
IMAO 157 KG, A ONDA PROŠAO KROZ DRASTIČNU TRANSFORMACIJU IZGLEDA: Tad ga je BRUTALNO ODBILA a sad ga MOLI!
.

Dok je bio tinejdžer, Entonija Bajera su djevojčice konstantno odbijale zbog njegove prekomjerne težine.

U najgoroj fazi, Entoni Bajer je imao 157 kg. Okrutne šale vršnjaka ga nisu zaobilazile, a jednog dana je doživeo najgori mogući blam.

Naime, jedna devojka ga je navodno pozvala da idu zajedno na matursko veče, samo da bi u posljednjem trenutku ispalila. On je za tu priliku kupio novo odijelo i iznajmio limuzinu, ali ona ga je surovo odbila.

photo1

Foto:Facebook

- Upao sam u tešku depresiju nakon toga. Godinama sam mislio da niko ne želi da bude sa mnom i da ću ostariti sam - rekao je.

Nakon što prošao kroz drastičnu transformaciju izgleda, Entoni kaže da ga startuju devojke koje su ga ranije ismijavale i odbijale.

photo2

Foto:Facebook

Ovaj 26-godišnjak je prije pet godina rešio da smrša kada je od doktora dobio upozorenje da sa njegovim zdravljem nije sve u najboljem redu. Tada je krenuo u teretanu, promijenio ishranu i uspio da skine 60 kg viška.

Ista djevojka koja ga je ispalila za matursko, pozvala ga je na sastanak.

- Mnogo mi se sviđala dok smo išli u školu. Bila je jako popularna i svi dječaci su mislili da je najljepša u razredu. Prije godinu dana mi je ta ista devojka koja me je ispalila za matursko poslala poruku u kojoj se izvinjava što me ismijavala u srednjoj i pitala me da izađemo. Nisam mogao da vjerujem i nisam joj ništa odgovorio. Oprostiću joj, ali ne mogu da zaboravim - rekao je Entoni koji danas putem društvenih mreža motiviše druge koji imaju probleme sa težinom da vjeruju u sebe i ne odustaju od svog cilja.

photo3

Foto:Facebook

Novi.ba/Žena.blic.rs

Ne propustite