VIC DANA: Mujo i Fata pričaju nakon svadbe

Kiosk
VIC DANA: Mujo i Fata pričaju nakon svadbe
.

Kaže Mujo Fati nakon svadbe.

Usporedio sam troškove naše svadbe i vrijednost tvog miraza!

I? - upitno će Fata.

PAZITE GDJE I KAKO SNIMATE SELFIJE: Oni nisu pazili i sada im se cijeli svijet SMIJE zbog toga

izljubavi

Kanye  iznio Kim Kardašijan iz opake zvijeri od 200.000 eura, a onda je uradio nešto što će vas zgroziti 

Kim Kardašijan i Kanje Vest privukli su ogromnu pažnju u Majamiju kada su poslije svadbe svratili na sladoled.

 

wgsg

sei-25696002-1ae1

kim-kardashian-1

 

U subotu, nakon vjenčanja u Majamiju kojem su prisustvovali kao gosti, Kim Kardašijan i Kanje Vest skoknuli su na sladoled prije nego što su se vratili u hotel u kojem su odsjeli, a prolaznici su imali šta da vide.

365cf9f55ce1417dae94ffacde94ef1d

nintchdbpict0004274919741-1

rs-600x600-180819145010-600-kim-kardashian-kanye-west-2-ct-081918

kim-kardashian

 

U garderobi u kojoj su bili na svadbenoj ceremoniji, njih dvoje parkirali su svoj bijesni “Mercedes G550 4×4 SUV” (koji košta oko 250.000 dolara), a zatim je Kanje pokazao da je pravi džentlmen – iznio je svoju suprugu iz automobila koji nema kome nije privukao pažnju.

ccelebritiesfotokanye-west-buys-kim-kardashian-lime-green-mercedes-g-wagen-pp

Kim je bila u uskoj neonskoj haljini sa ogromnim šlicem s prednje strane i savršeno se uklapala sa “Mercedesom”. Kanje je, za razliku od nje, bio u “Louis Vuitton” odijelu sive boje, a na nogama je imao papuče iz svoje modne linije. Doduše, izgledalo je kao da su mu bar tri broja manje, a da stvar bude još čudnija, nosio ih je sa čarapama!

kimye-truck

kim-kardashian

 

U jednom momentu uhvatio je Kim za njenu pozamašnu zadnjicu, na čemu su mu prolaznici u tom momentu vjerovatno pozavidjeli…

4

1

SVIMA JE ZAČEPILA USTA : Kim otišla na selo, ali provokativnog dekoltea se nije odrekla

 

Zvijezda reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' i vlasnica kozmetičke linije KKW Beauty, Kim Kardashian, zamijenila je sunčani LA u kojem živi sa suprugom Kanyjeom Westom i svoje troje djece, seoskim ravnicama, ali samo na kratko, jer riječ je o snimanju editorijala u kojem je slavna starleta predstavila novu couture kolekciju britanske dizajnerice Vivienne Westwood.

1

2

3

4

5

6

7

 

Iako stajling koji je Kim nosila na snimanju odgovara odjeći kakve su u prošlosti nosile žene na selu, nekako sumnjamo da su nosile ovako duboki dekolte. Atraktivna Kardashianka i ovo je snimanje začinila svojim oblinama koje su izvirivale iz haljine, a fotografijama sa snimanja starleta se pohvalila na svom Instagram Storyju, gdje redovito objavljuje sve novosti vezane uz svoj privatni i poslovni život.

8

9

10

NIJE VIŠE LJEPOTICA ! Kada vidite kako Kim izgleda izbezumit ćete se  : Čekajte da vidite lice(FOTO)

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan uvijek je tip-top sređena. Ipak, ona je sada odlučila da svojim fanovima pokaže lice bez trunke šminke. Međutim, kako Kim najviše zarađuje od društvenih mreža i svaku objavu na istim naplaćuje, tako je ovo uradila samo da bi prodala šminku.

2

1

Ona je nedavno prodaju izbacila novu kolekciju šminke koju je napravila u saradnji sa svojim šminkerom, inače momkom porijeklom iz Albanije Marijom Dedivanovićem. Kako bi milionima obožavalaca pokazala kako da koriste njene korektore, po kojima je inače poznata u svijetu, starleta je napravila snimak i podijelila ga na Instagramu.

SKROLAJTE DO DNA I POGLEDAJTE OVAJ UŽAS BEZ ŠMINKE, STVARNO KIM KARDASHIAN NE LIČI NA SEBE

Internet je ostao bez teksta kada je ova djevojka postavila slike svog polu-našminkanog lica... Evo i zašto

1. Njen svakidašnji izgled

1

Ova upečatljiva tinejdžerka riješila je da pokaže kontrast između nje i njenog prirodnog izgleda. Mejsi Bič je mislila da radi nešto pozitivno što će možda natjerati djevojke da prihvate same sebe, a ujedno i da pokaže koliku moć šminka ima.

2. Poređenje i kontrast

2

Ova 19-godišnja djevojka postavila je fotografiju gdje joj pola lica netaktnuto, a druga polovina standardno našminkana. Očekivala je podršku, a umjesto toga se suočila sa gomilom negativnih komentara i šala na njen račun.

3. Strast prema šminkanju

3

Tinejdžerka iz Velsa bila je inspirisana da postavi fotografiju svog "golog" lica kada ju je brat video kako se šminka i bio iznenađen cijelim procesom. Mejsi je strastveni korisnik šminke, ali je pomislila da je važno da djevojke prihvate sebe i svoj prirodni izgled.

4. Internet uzvraća udarac

4

Na početku je bila razočarana negativnim kometarima, pogotovo od strane muškog dijela populacije, koji su se rugali njenim fotografijama i ismevali je.

5. Prirodni izgled

5

"Tužno je što je društvo danas ovakvo!" - rekla je za Dejli mejl. "Žene ne bi trebalo da budu osuđivane i nazivane vještačkim zbog korišćenja šminke, ali isto tako ih ne bi trebalo nazivati ružnim kada je ne koriste."

6. "Albino plavuša"

6

Broj negativnih komentara nadmašio je broj pozitivnih. Dobijala je pitanja tipa da li je bolovala od alopecije, da li je imala rak, čak je dobila komentar da su njene obrve albino plave.

#7

7

Ona je očekivala neke negativne komentare, ali nije očekivala da budu brojniji od pozitivnih. Tinejdžerka je zauzela pozitivan stav i rekla : "Pozitivni komentari su sve što je vrijedno za mene, bilo je lijepo što je neko odao priznanje za ono što ja radim."

A EVO KAKO KIM IZGLEDA BEZ ŠMINKE

Kad je otkrila trikove, skinula je sav puder s lica kako bi pokazala učinak svoje šminke.

2222screenshot-1

Vidite kakve crne krugove imam ispod očiju, a vidjeli ste koliko su svjetli kada stavim svoj korektor - stoji u opisu slike.

Ne propustite