VJENČALI SU SE KAD JE ON IMAO 17, A ONA 51 GODINU: Cijeli grad je bio ZGROŽEN, a 19 godina kasnije oni OVAKO IZGLEDAJU, ŠOK!

Kiosk
VJENČALI SU SE KAD JE ON IMAO 17, A ONA 51 GODINU: Cijeli grad je bio ZGROŽEN, a 19 godina kasnije oni OVAKO IZGLEDAJU, ŠOK!
.

Prije 19 godina skandalozna vijest obišla je gradić Doverkurt u Eseksu - tog dana u brak su stupili Džej Baram (19) i Linda (51).

Kada su Džej i Linda stupili u vezu, cijeli grad, a i njihovi prijatelji i porodica, bili su zgroženi. Međutim, svi su ujedno verovali da će ova ljubav brzo nestati i da će se njih dvoje razići. Upoznali su se na poslu, a Linda je bila nadređena Džeju.

vjencali

- Tek sam učio da vozim i Linda mi je pomagala. Jedna stvar vodila je drugoj i uskoro smo se zaljubili jedno u drugo do ušiju - priča Džej koji danas ima 36 godina i i dalje je strastveno zaljubljen u svoju suprugu. Da, ovog ljeta oni su proslavili 19 godina braka.

- Kliknuli smo čim smo se vidjeli. Uživamo u istim stvarima i poslije samo šest mjeseci veze shvatili smo da želimo da se vjenčamo. Moji roditelji su bili prvo malo šokirani, ali brzo su nas prihvatili. I Lindina djeca, tad su imala 13 i 17 godina, su me prihvatila. Moji prijatelji su bili veoma šokirani ali su se pomirili sa mojom odlukom. I mogu da kažem da i danas, posle 19 godina braka, i dalje smo presrećni - kaže Džej.

Nije sve bilo tako glatko, naravno. Džej se priseća da su mu u početku veze mještani razbijali prozore na kolima i ispisivali uvrede.

Njih dvoje prošli su dosta teških situacija. Tako im je 2007. godine kuća izgorjela u požaru koji je započeo neispravan DVD plejer, pa su narednih 26 nedjelja živeli u hotelu.

Linda danas ima 70 godina. Nedavno je imala tešku nesreću i u sudaru sa autobusom kičma joj je ostala oštećena pa ne može dobro da hoda. Džeju je, s druge strane, dijagnostikovana Parkinsonova bolest pa više ne može da radi. Bio je zaposlen kao menadžer pekare, baš kao i Linda.

jedan

- Toliko toga smo prošli zajedno i sve nas je to zbližilo. Provodimo 90 odsto vremena zajedno i volimo se kao prvog dana. Svi ti bračni parovi koji su nam prognozirali propast odavno su pukli. Mi se i dalje volimo - kažu oni.

I danas oni privlače podjednako pažnje.

jedan1

- Navikli smo već da dižu obrve na nas ili da me pitaju da li sam to izveo mamu u šetnju. Ne obaziremo se na to, imamo svoj svijet i svoje planove - kažu oni, a u međuvremenu su otvorili svoju pekaru koja sjajno posluje.

(Zena.blic.rs)

Ne propustite