ALEKSANDRA SUBOTIĆ OBJAVILA SLIKU SA DUPLO STARIJIM DEČKOM: Kad su vidjeli ovaj detalj NASTAO JE HAOS, "briši sliku"

Kiosk
ALEKSANDRA SUBOTIĆ OBJAVILA SLIKU SA DUPLO STARIJIM DEČKOM: Kad su vidjeli ovaj detalj NASTAO JE HAOS, "briši sliku"
.

Aleksandra Subotić pokrenula je lavinu komentara kada je objavila fotografiju sa dečkom Pecom i potpisala je riječima: "Mi se volimo."

aleksandra-suboticaleksandra-subotic

Atraktivna crnka rukama se naslonila na ramena svog čovjeka s kojim je uživala na jednoj svečanosti, pa se zajedno sa njim i fotografisala. Nakon objave, uslijedili su brojni negativni komentari, u kojima Aleksandru smatraju sponzorušom, a Pecu čovjekom koji to "kod očiju ne vidi".

subo

Mnogi su, naime, sigurni da je Aleksandra sa njim zbog novca, iako je na tu temu Subotićeva odavno prestala da reaguje.

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić trenutno uživa sa svojim dečkom Petrom Pecom Raspopovićem u ljubavi, a jednu bitnu star u svom životu je riješila nakon izlaska iz "Imaginarijuma" u čemu ju je dečko podržao.

aleksandra

foto: Instagram

Naime, Aleksandra nije bila u potpunosti zadovoljna veličinom grudi koju je ugradila, te je po izlasku iz rijalitija posjetila plastičnog hirurga koji joj je smanjio prpsje.

68872751-153705799040984-7144762077049089428-n

foto: Instagram

Nakon operacije, Subotićeva je ponosno nosila dekoltirane majice, koje su samo djelimično otkrivele ono što su svi htjeli da vide.

Pošto je svoju liniju dovela do savršenstva, rijaliti učesnica je sada po prvi put poslije intervencije obukla kupaći kostim kostim u kojem se u potpunosti vidjeti koliko je hirurg dobro odradio posao.,

5a5fbb42-5a88-400b-81f2-2b9a0a0a0a67-tina-690x480

foto: Instagram

Pogledajte kako zapravo izgledaju grudi Aleksandre Subotić nakon operacije:

 


  

 

Ne propustite