DŽEJLA RAMOVIĆ SINOĆ SE POJAVILA U GRANDU: Visoke štikle na nogama, a kad se okrenula, SVIMA SU OČI STALE!

Kiosk
DŽEJLA RAMOVIĆ SINOĆ SE POJAVILA U GRANDU: Visoke štikle na nogama, a kad se okrenula, SVIMA SU OČI STALE!
.

Spoj mladosti i iskustva, muzika za dušu, emocije kroz svaki ton, vanserijski talenti, neki su od komenatara  poslije sinoćne emisije ., Halo, halo” emitovane na Grand televiziji.

Naime, gosti kod Vesne Milanović bili su: Ivan Milinković, Džejla Ramović i Katarina Živković.

Jedan od najkvalitetnijih muških vokala u regionu Ivan Milinković, objavio je sliku sa pobjednicom takmičenja ,, Zvezde Granda”, Džejlom Ramović.

dzejla

,, Uvijek je zadovoljstvo biti u društvu mladih kolega koji imaju raskošan talenat. Džejla Ramović je vanserijski vokal, siguran sam da će napraviti nesvakidašnji muzički uspjeh u godinama koje dolaze”.

dzejla1

Ivan je u emisiji najavio da vrijedno radi na trećoj numeri, ,,Ne voli me zažalićeš”, koja će na iznenađenje svih biti pop balada.

dzejla2

,, Očekujte nešto potpuno novo. Pop balada za koju je muziku i aranžman uradio Predrag Stojković, a tekst Dragan Milošević, uskoro će imati svoju ekranizaciju. Nadam se da će emocija koju nosi ova pjesma otvoriti srca publike , da će svako pronaći sebe u nekoliko minuta ove pjesme. Do polovine oktobra objaviću i četvrtu numeru i krećem sa samostalnim nastupima od 16.oktobra”, dodao je Milinković.
 

Ne propustite