NIKO NIJE VJEROVAO DA SE OVO DEŠAVA: Došao je kao kum na vjenčanju, a mlada je kleknula pred njega, svi posmatrali u čudu!

Kiosk
NIKO NIJE VJEROVAO DA SE OVO DEŠAVA: Došao je kao kum na vjenčanju, a mlada je kleknula pred njega, svi posmatrali  u čudu!
.

Velšanin Paul (Paul Schoproni) godinama je prosio svoju djevojku Ališa (Aleashu Pilawu), a ona nikako nije 'popuštala'.

Nakon nekog je vremena počeo svakodnevno s raznim romantičnim gestama uvjeravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerica za ljudske resurse i majka troje djece, stalno odbijala.

No nedavno je ipak odlučila kako je vrijeme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopće nije nadao.

Aleasha je organizovala da Paul dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja. I da je došao na vlastito vjenčanje

Aleasha je naime potajno organizovala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Paula pred oltar došetala pjevajući pjesmu "It Should've Been Me". Na snimci s vjenčanja vidi se kako Paul posmatra u šoku, i izgleda kao da pokušava doći do zraka. Na kraju svoje izvedbe buduća se mlada spustila na jedno koljeno i 'za svaki slučaj' i službeno zaprosila svog momka - koji je to za nju radio dvije godine, nekad i po 30 puta na dan.

Paul je prvo, u šali naravno, rekao "Ne" i glumio da se sprema pobjeći, ali se brzo 'otopio', poljubio buduću suprugu rekao "Da". 

- U zadnje me je dvije godine prosio i po 30 puta dnevno - objasnila je je Ališa, i u šali dodala da je 'prezaposlena da ju neko po cijele dane prosi. Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklijevala treći put se udati.

- Prije je Paul znao satima stajati vani sa natpisom "Hoćeš li se udati za mene" i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja - priznala je novopečena mlada za britanski Mirror.

Novi.ba/Avaz

Ne propustite