NE POMIŠLJATE NA SVADBU: Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri, BJEŽITE DOK NIJE PREKASNO!

Zanimljivosti
NE POMIŠLJATE NA SVADBU: Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri, BJEŽITE DOK NIJE PREKASNO!
.

Biste li se odbili udati za nekoga samo zbog njegova ili njezina horoskopa?

Prije nego što prenaglite s odgovorom, otkrijte koji horoskopski znakovi čine najgore bračne partnere i zašto, piše portal Index.

Rak

Iako slovi za najvjerniji znak horoskopa, to je jedina prednost udaje za Raka. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost jer su po prirodi pasivni i lijeni. A zbog tih karakteristika od njih u braku ne možete očekivati ni veliku pomoć pri, na primjer, čišćenju ili odgoju djece, što može biti jako frustrirajuće. Usto su i uglavnom svime nezadovoljni pa stalno kritiziraju i kukaju.

brak-svadje

Škorpion

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpionom je da njemu prepustiti sve odluke, piše Cosmopolitan. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žene vode glavnu riječ pa, za razliku od Rakova, barem ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebali opskrbljivati svoju obitelj. Ako ste spremne vratiti se desetljećima unatrag i odreći se svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpionom i nije tako loša ideja.

skorpion-horoskop-580x290

Strijelac

Strijelci imaju razne interese i teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga, ako se udate za jednog, nećete viđati onoliko često koliko želite. Da biste ukrotile muškarca u znaku Strijelca, morate biti jako mudre i taktične, piše Cosmopolitan, a brak će vam biti skladan i ako dijelite jednake interese. U protivnom ćete uglavnom biti same i nesretne.

Ne propustite