ŽENE ODUŠEVLJENE: U prodaji čipkasto donje rublje za muškarce sa ukusom

Šokantno!
ŽENE ODUŠEVLJENE: U prodaji čipkasto donje rublje za muškarce sa ukusom
.

Mora se priznati da je toliko je izbora kad je u pitanju žensko donje rublje, dok muškarci mogu birati samo između bokserica i ga*ica. Međutim, i to se sad promijenilo jer je jedna firma odlučila izrađivati posebno donje rublje za muškarce.

menin

Za muškarce koji žele nositi nešto više se*si ispod odjeće sada su dostupni čipkani grudnjaci ili gaće. A, ako to nije dovoljno, muškarci mogu kupiti i svilene ga*e, tan*e, haltere ili razne bodije.

Veličine grudnjaka se također kreću od malih do ekstra velikih. Ako je suditi prema komentarima na ovoj web stranici, žene su oduševljene ovim donjem rubljem za muškarce.

meninmenin

Jedan muškarac je za grudnjak komentirao da je toliko se*si i da njegova cura obožava kada ga nosi. Drugi je muškarac za komplet donjeg rublja komentirao kako je materijal toliko mekan i udoban da bi cijelu noć mogao spavati u toj odjeći.

muskarci4

HommeMystere je osnovan 2009. godine i cilj im je osmisliti i napraviti zabavno, udobno, unikatno donje rublje za muškarce.

musk37

Proizvodi s web stranice mogu se isporučivati širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Francusku, Njemačku, Hong Kong i Novi Zeland.
Izvor:hayat.ba
 

Ne propustite