Ljeto u Neumu! Otkrijte pravi užitak uživanja u hotelu Agava!

Kiosk
Ljeto u Neumu! Otkrijte pravi užitak uživanja u hotelu Agava!
-

Neum je poznata turistička destinacija u južnom dijelu Dalmacije i jedini je izlaz Bosne i Hercegovine na more. Poznat je po velikom broju sunčanih dana u godini sa blagim i kratkim zimama a dugim i toplim ljetima te minimalnim brojem kišnih dana tokom ljetnih mjeseci. Prosječna temperatura zraka u julu i augustu iznosi 32 ºC. More je čisto i prozirno a prosječna temperatura mora je između 24 ºC i 26 ºC u ljetnim mjesecima. 

2

Hotel Agava nalazi se na 100 metara od plaže u Neumu, a nudi suvremene smještajne jedinice s besplatnim parkiralištem i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Gosti svakog dana mogu sudjelovati u vodenom aerobiku i jutarnjoj gimnastici na plaži.

3

Moderne sobe uređene su u nježnim bojama, a sve sobe i apartmani sadrže balkon s panoramskim pogledom na more, klima-uređaj i vlastitu kupaonicu. Dostupne su dnevne sportske aktivnosti na plaži, a gosti mogu uživati i u večernjem zabavnom programu sa živom glazbom.  

4

Izaberite odgovarajući termin za 3, 5 ili 7 noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona u hotelu Agava!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite