Mislio je da čekaju petorke, ali dan porođaja je promijenio njegov život naopačke!

Čudne priče
Mislio je da čekaju petorke, ali dan porođaja je promijenio njegov život naopačke!
Tek kada je par otišao u bonicu na “porođaj“, saznali su da beba uopšte nema.

Jedan Kanađanin koji je mislio da će uskoro postati otac pet beba, umjesto toga dočekao je poprilično neprijatno izenenađenje.

Naime, njegova djevojka, koja mu je rekla da je u drugom stanju i kojoj je stomak zaista porastao, uopšte nije bila trudna.

Oni su to saznali kada su otišli u bolnicu kako bi se djevojka porodila.

On je čitave 34 nedjelje bio ubijeđen u to da će njegova djevojka donijeti na svijet pet beba.

I on nije bio jedini koji je u to vjerovao.

Njihov cijeli grad je mislio da je ova žena trudna, a mnogi su i donirali novac i stvari za bebe.

Tek kada je par otišao u bonicu na “porođaj“, saznali su da beba uopšte nema.

Zapravo, nikada ih nije ni bilo. Doktori su objasnili Servatu da je njegova djevojka imala “fantomsku trudnoću“. To je psihijatrijski poremećaj, do kog dolazi kada žena toliko snažno vjeruje da je trudna, da njeno tijelo počne tako i da se ponaša. Zato je njen stomak otekao kao da je trudna, imala je jutarnju mučninu a čak je počela i da luči mlijeko.

“Bili smo tako sretni. Čak i moji roditelji, toliko su se radovali unučićima. Izgubio sam cijeli život“, kaže ovaj nesrećni čovjek.

Ženeviv Laflame, majka trojki koja se sprijateljila sa ovim parom tokom trudnoće, rekla je za “CTV News“ da se dijelovi priče o njenoj trudnoći nisu poklapali od početka, piše sandžaklive.com.

Na primjer, prvo je rekla da čeka jedno dijete, zatim dva, pa tri, četiri i, na kraju, pet. Iako su fantomske trudnoće rijetke, one se najčešće javljaju kod žena u kasnim tridesetim i ranim četrdesetim godinama, koje jako žele dijete i pokušavaju da ostanu u drugom stanju već duži niz godina.

Servatova djevojka je sada na psihijatrijskom liječenju, jer je to jedini način da se žene sa ovakvim simptomima vrate normalnom životu.

Ne propustite