DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD ROĐAKE: Kad je stigao na adresu, svi su zanijemili od šoka

Šokantno!
DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD ROĐAKE: Kad je stigao na adresu, svi su zanijemili od šoka
.

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Castelany poslala iz New Yorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim riječima, stigao je bez stvari koje je spakovala!

postar-ilustracija
Na svom Facebook profilu Carolina se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odjeća, obuća, igračke i slatkiši namenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim riječima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelijepljena žutom poštanskom trakom, a neki darovi koje je spakovala nisu bili u njoj.

mostarski-postar-dinko-rajic-raznosi-pisma-i-s-vlastitom-markicom-6-1451809395
– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakuumske kese iz kojih vazduh može da se izvuče samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje također nema – objašnjava Karolina. 

stare-igracke
– Ne radi se uopšte o vrijednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovjek moraš da budeš da ukradeš nešto namenjeno djetetu od dvije godine, koje je pritom bolesno – pita se Karolina.Zbog male vrijednosti nestalih stvari (oko 20 KM), kako kaže, nije htjela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju. 

dijete3
- Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primjedbi, klijenti obrate direktno njima.

Izvor: hayat.ba

Ne propustite