Žene OVOG horoskopskog znaka su mračne i misteriozne, ali najstrastvenije

Zanimljivosti
Žene OVOG  horoskopskog znaka su mračne i misteriozne, ali najstrastvenije
.

U ovom horoskopskom znaku rođene su žene koje opisuju riječi – mračne, misteriozne i strastvene.

Saznajte o kom horoskopskom znaku je riječ…Žene rođene u ovom znaku ili muškarci ludo vole ili biježe od njih glavom bez obzira, one u svakom slučaju nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, piše “B92“…

Škorpije....

....su bombe koje su svakog trena spremne da ekspl,odiraju. Ukoliko se ne slažete sa njima one se sa tim neće složiti, jer one sve znaju najbolje. One su savršene za momke koji traže komplikovane veze pune uzbuđenja. Ukoliko živite sa škorpijom vaš život može biti prava avantura, jer one su uvijek spremne na akciju i uzbuđenja.

Kao većina ljudi koji posjeduju mračnu stranu, i one u trenutku ispoljavaju pregršt emocija obojene dramom. Njima je suprotni p,ol ili jako priklonjen da će ih pratiti do kraja svijeta ili će biježati od njih glavom bez obzira uplašeni. Međutim, škorpije su jako strastvene i u krevetu su maštovite i kreativne.

skorpija

BONUS: Saznajte kako MLAD MJESEC u avgustu utiče na vaš horoskopski ZNAK, a evo šta NIKAKO ne smijete da radite danas!

Mladi Mjesec u avgustu desiće se čak dva puta: 1. i 30. avgusta. Tokom ovog perioda dolazi do obnavljanja ljudske energije, a savjet astrologa je da se postave ciljevi i da se naprave planovi.

Mladi Mjesec pada prvog dana avgusta, što znači da je ovo najsretniji dan u mjesecu. 

Mlad Mjesec će donijeti sreću u ovim aktivnostima: sportska takmičenja; kreativni konkursi; nove ideje i planovi; žurke; poslovni pregovori i nova dijeta.

Šta ne smijete da radite na dan mladog mjeseca 1. avgusta 2019. godine: Baš taj dan nemojte da napustite posao; ošišate se; idete na operaciju; pozajmite nekome novac

Astrolozi savjetuju da avgust 2019. godine posvetite radu na sebi. Na primer: započnite dijetu, upišite se u teretanu; upišite novi kurs i td. 

1. avgust je dobar dan za promjenu karijere. Ne plašite se promena i ozbiljnih razgovora.

Ovan: Manje maštajte, a više ostvarujte snove. Obavezno podržite partnera tokom njegovih odluka.

Bik: Mlad mjesec vam donosi veliku sreću, a na vama je samo da pravilno rasporedite energiju i postićete sve što poželite!

mjesec

Blizanci: Izuzetno povoljan period za Blizance. Ostvariće vam se sve što ste dugo maštali. Velika ljubav je pred vama.

Rak: Ovaj znak se može slobodno upustiti u veliki poduhvat. Ako ste nešto dugo planirali, sada je vreme da to ostvarite, jer su zvezde uz vas.

Lav: Astrolozi vas savetuju da preuzmete inisijativi, obratite pažnju na sebe i bićete nagrađeni. Slobodno krenite da ostvarujete svoje snove.

Djevica: Vrijeme je za poslovni uspjeh. Ovo je vaše vrijeme. Ako dobijete prijedlog za posao, znajte da je to nešto najbolje što vam se moglo desiti.

horoskop

Šta nas čeka do kraja avgusta?

Od 31. jula retrogradni Merkur će opadati i preći u direktrnu fazu. Niz neuspjeha će se završiti, sukobi će se umanjiti, a unutrašnja stanja će se stabilizovati.

Međutim, mora da prođe neko vrijeme. Prelazni period biće mlad mjesec i u tom periodu probajte da smanjite sve stresove i probleme.

Mlad mjesec je vrijeme za oproštaj, izvinjenje i ličnu harmoniju.

Vaga: Ovaj znak očekuje sasvim novi život. Astrolozi predlažu da se oslonite samo na sebe i sve će doći na svoje mkesto.

Škorpija: Škorpiju čeka posebno naporan dan. Nemojte da se obeshrabrite, jer ćete biti nagrađeni za svoj trud.

mjesec23

Strijelac: Oni Strelčevi koji se bave sportom osvojiće sve moguće medalje. Međutim, uspjeh će vas čekati i na drugim poljima.

Jarac: Ako planirate da se preselite, onda to uradite ovaj dan. Ništa vam se  loše neće desiti. 

Vodolija: Mlad mesec u avgustu će vam donijeti samo nagrade i priznanja za vaš naporan rad.

Ribe: Ovaj mjesec će donijeti veliku pažnju Ribama. Ovaj znak će definitivno biti u centru pažnje, zato dobro pazite šta  radite.

mjesec

Ne propustite