SINIŠA MIHAJLOVIĆ POSLIJE 11 GODINA UPOZNAO VANBRAČNOG SINA: 'Srce mi se kidalo, morao sam ga vidjeti...' (FOTO)

Kiosk
SINIŠA MIHAJLOVIĆ POSLIJE 11 GODINA UPOZNAO VANBRAČNOG SINA: 'Srce mi se kidalo, morao sam ga vidjeti...' (FOTO)
.

Malo ko je znao ove intimne detalje iz Mihinog života, kao i da je sina upoznao 2004. godine dok je igrao za Inter

Siniša Mihajlović poslJednjih dana preživljava životnu dramu zbog bolesti koja mu je otkrivena - leukemije!

Trener Bolonje je već krenuo na liječenje, bije najvažniju bitku, a upravo zbog toga što je u žiži javnosti iz dana u dan pojavljuju se neke privatne stvari iz njegovog života.

Jedna je definitivno upoznavanje sa vanbračnim sinom poslije 11 godina, a šta je ekskluzivno 204. godine najavio Sportski žurnal.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želio sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoljetan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam – rekao je tada Mihajlović.

miha

(foto: Instagram)

Presudnu ulogu za susret raniji od planiranog odigrala je Sinišina supruga Arijana. Ona je znala da Marko postoji i često je molila Mihu da ga pozove u goste, da se vide, da Marko upozna sestre Viktoriju i Virdžiniju, braću Miroslava i Dušana. Podsetimo, Miha i Arijana su u međuvremenu dobili i Nikolasa.

Miha je tada igra utakmicu za Inter protiv Breše, a Marku je obećao gol. Dao ga je iz slobodnjaka i pogledoa prema porodici.

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - rekao je Mihajlović tada.

sinisa-mihajlovic-arijana-rapacioni-620x350

(foto: Instagram)

Ne propustite