Aparthotel Wake up: Posjetite predivni Beograd i boravite u srcu grada i centru svih dešavanja!

Kiosk
Aparthotel Wake up: Posjetite predivni Beograd i boravite u srcu grada i centru svih dešavanja!
-

Apart Hotel Wake up je novootvoreni objekat u Beogradu koji se izgradio odnosno nadogradio na već postojeći hostel. Apart Wake up Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Beograda, na udaljenosti 500 metara od Knez Mihailove ulice i Trga Republike. Glavna željeznička stanica je udaljena samo 700 metara od hotela. 

7

Apart Wake up Hotel Beograd raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih i prostranih apartmana. Sve smještajne jedinice Wake up hotela su opremljenim modernim sofisticiranim namještajem visokog kvaliteta. Svi apartmani apart hotela Wake up raspolažu kupatilima sa tuš kabinama, fenom za kosu, klima uređajima, LCD televizorom, bežičnim internetom i prostranim terasama.

5

Ljubazno osoblje hotela će rado izaći u susret za svaki Vaš zahtjev.. U sklopu hotela se nalazi manji restoran/kafeterija kapaciteta između 10 – 15 mjesta gdje gosti hotela mogu doručkovati ali i provoditi slobodno vreme. Apart hotel raspolaže i sa prostranom ljetnjom/zimskom terasom koja je idealna za neobavezna druženja i okupljanja gostiju. Apart hotel garantuje visoku sigurnost i bezbjednost obzirom da je objekat pokriven video nadzorom.

3

Platite 95 KM - 19 KM Citydeal-u i 39€ direktno u hotelu za jedno noćenja sa doručkom za dvije osobe u ovom šarmantnom hotelu u centru grada!

 

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite