UŠTEDITE VRIJEME I NOVAC! Trikovi za čišćenje doma koji će vam pomoći u tome!

Sve za dom
UŠTEDITE VRIJEME I NOVAC! Trikovi za čišćenje doma koji će vam pomoći u tome!
.

Poslužite se ovim trikovima za čišćenje vašeg doma i uštedite vrijeme i novac.

Tjedni zadaci poput detaljnog čišćenja doma ili kupnje namirnica, za mnoge su obveze koje želimo riješiti što je prije moguće.
Stručnjaci se slažu kako na jednostavne poslove poput usisavanja ili brisanja prašine često potrošimo i previše vremena nego bi trebali.

1

Kad je usisavač uključen najbolje je onda s njim proći po cijeloj kući nego ga iskoristiti samo za usisavanje u jednoj sobi pa ga ponovno vraćati i uključivati ga za drugu prostoriju. Isto vrijedi i za mini usisavač, metlu, mop za pod, krpe za čišćenje prozora i sl.

Među praktičnim savjetima je i postavljanje papira za pečenje prilikom pripremanja jela kako bi se izbjeglo kasnije mukotrpno ribanje posuda za pečenje od masnoće.

2

Živcira vas što nikad ne možete pronaći ostatak posteljine prilikom mijenjanja? Evo rješenja: GHI savjetuje da u jastučnicu stavite prekrivač i plahtu pa ćete izbjeći nerviranje dok tražite ostatak seta.   
pravo su leglo bakterija.

3

Ostali savjeti su više psihološke naravi pa tako prilikom 30-minutnog pospremanja sami sebi postavite zadatak da obavite što više posla u tom zadanom vremenu.

Evo još nekoliko odličnih savjeta koji štede vrijeme, novac i - živce:

4

Popis s namirnicama koje morate kupiti neka uvijek bude uz vaš mobitel kako ga ne biste zaboravili kad krenete u šoping.
Stavite stare novine na dno kante za smeće kako bi se upilo eventualno prolijevanje tekućine.  

5

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA: Ove ideje sa kamenom će vas oduševiti! (FOTO)

Ne propustite