DA BLISTA KAO SUZA: Očistite vašu TUŠ KABINU sredstvom koje SVI IMATE U KUHINJI!

Sve za dom
DA BLISTA KAO SUZA: Očistite vašu TUŠ KABINU sredstvom koje SVI IMATE U KUHINJI!
.

Osušene naslage sapuna u kupaonici su gotovo dijelom inventara jer stalno peremo ruke i tuširamo se, a nije baš najpraktičnije nakon svake korištenja kupaonice temeljito čistiti.

tus

Jednoj je ženi dozlogrdilo konstantno mučenje s odstranjivanjem taloga s pločica i tuš kabine te je odlučila pronaći rješenje jednom zauvijek. Svoje je iznenađujuće otkriće podijelila u grupi na Facebooku i oduševila korisnike, piše magazin "Net.hr".

deterdzent-sudje

“Isprobala sam toliko proizvoda za čišćenje stakla u tuš kabini i ništa nije upalilo. Onda sam vidjela post o učinkovitosti kuhinjske spužve s drškom, deterdženta i sredstva za ispiranje posuđa i pomislila – samo se jednom živi”, napisala je majka na Fejsu i objavila fotografije svoje tuš kabine prije i poslije čišćenja.

kupatilo

Dramatična razlika u čistoći govori sama za sebe i dokaz je da ova tri sastojka koja se nikad ne biste sjetili unijeti u kupaonicu imaju moć uklanjanja i najtvrdokornijih mrlja. “Eh, da, prljava voda koja odlazi na drugoj fotografiji je od stakla”, napomenula je.

Stotine komentara naslagale su se u ispod njezine objave, a ljude je zanimalo u kojem je omjeru pomiješala deterdžent za suđe i sredstvo za ispiranje. “Odokativno sam stavila malu količinu sastojaka u ručku od spužve i dodala vode do kraja”, odgovorila je majka.

kabina

“Najbolji trik za čišćenje ikad”, napisala je jedna žena u komentarima, a druga je dodala: “Isprobala sam trik danas i zaista je najučinkovitiji za koji sam čula.”

TRIK OVE DOMAĆICE OSVOJIO JE INTERNET: Evo kako da ponovo vratite bjelinu i sjaj kućanskim aparatima

Ne propustite