GOSTI VAS NEĆE MOĆI IZNENADITI! Trikovi koji će učiniti vaš dom u svako doba dana i noći čistim i urednim!

Sve za dom
GOSTI VAS NEĆE MOĆI IZNENADITI! Trikovi koji će učiniti vaš dom u svako doba dana i noći čistim i urednim!
.

U nastavku vam donosimo 5 savjeta i načina čišćenja koji će učiniti vaš dom urednim u svako doba dana.

Nemojte samo staviti, nego ga stavite na mjesto.
Najviše vremena i energije iscrpljuje rasklonjanje stvari i vraćanje na mjesto. Ako uzmete za mantru da sve odmah stavite na svoje mjesto, a ne da stavite bilo gdje vaš dom će instantno zablistati. Jednostavno stvorite naviku, bilo da se oblačite, skidate, kuhate ili bilo što da radite da sve stavljate na svoje mjesto.

1

Čistite kada treba
Nemojte odgađati čišćenje kupaonice ako je treba očistiti sada. Očistite čim primijetite da nešto nije čisto.

2

Pokupite u hodu
Dok prolazite kroz hodnik presložite obuću, pokupite igračke s poda kada ulazite u dječju sobu i sl. Nevjerojatno je koliko toga se može napraviti samo u 60 sekundi.

3

Kupujte kvalitetne proizvode za čišćenje
Većina ljudi koristi stare pamučne majice da bi oribala pod ili ručnike za kupaonicu, ali čišćenje sa starom majicom neće izgledati kao čišćenje. Međutim, kvalitetni proizvodi poput krpa od mikrofibre, kvalitetnih rupčića i slično motivirat će vas na čišćenje.

4

Svi u kući moraju pomagati
Rasporedite dužnosti na sve članove obitelji. Prečesto svi kućanski poslovi padaju na jednu osobu, ali objasnite i ostalim članovima obitelji da je njihova dužnost pospremati za sobom.

5

MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA MOŽE POSLUŽITI I U DRUGE SVRHE! Olakšajte sebi i upotrijebite je za pranje mnogih drugih stvari!

Ne propustite