NEMA NIŠTA RUŽNIJE OD KAMENCA U WC ŠOLJI: Treba vam samo jedan sastojak DA BUDE KAO NOVA!

Sve za dom
NEMA NIŠTA RUŽNIJE OD KAMENCA U WC ŠOLJI: Treba vam samo jedan sastojak DA BUDE KAO NOVA!
.

Domaćicama uvijek dobro dođu trikovi koji će im olakšati čišćenje kuće, a danas vam donosimo trik kako da uklonite kamenac iz wc šolje.

OVO JE TAJNA UVIJEK MIRISNE ODJEĆE: Evo kako da se miris omekšivača OSJETI DANIMA!

wc-solja

Kada je dno u vašem kazančetu metalno ono vremenom počne da ispušta boju gvožđa i voda u kazančetu postaje narandžasta. Ako se takva voda još pomješa sa kamencom dobićete narandžaste fleke oko ruba wc šolje koje skoro nijedno sredstvo neće moći da ukloni, piše Lepa & srećna.

Za ovaj trik za kojim su domaćice širom svijeta oduševljene potrebno vam je da u kući imate papir od ubrusa i alkoholno sirće.

379339-jabukovo-sirce-ff

Za početak izbacite koliko je moguće vode iz wc šolje kako voda ne bi narušila dejstvo sirćeta. Natopite ubruse sirćetom i prilepite ih na rub wc šolje, preko fleka. Tako natopljene ubruse ostavite da stoje 2 sata, a ako je fleke teško ukloniti onda ostavite natopljen papir u wc šolji da prenoći. Kada fleke nestanu uklonite papir i isperite wc šolju.

solja

Možda se pitate zašto jednostavno ne bi sipali sirće, bez papira, u wc šolju i tako uklonili fleke, ali to ne bi dovelo do rezultata. Kada sipate sirće u wc šolju ono će da sklizi na dno i samo će za trenutak preći preko fleka, a kada je natopljen papir preko njih 2 sata, onda će fleke sigurno nestati i svu prljavštinu će sirće izvući.

solja

Oni koji su isprobali ovaj trik kažu kako provjereno djeluje.

SMRDI VAM FRIŽIDER? Riješit ćete se neugodnog mirisa ako stavite unutra ovaj JEDAN SASTOJAK!

 

 

Ne propustite