UKRADITE MU IDEJU ODMAH: On je uzeo običnu dasku, testeru i odnio ih u kupatilo, kad je pokazao ŽENI POČELA JE PLAKATI!

Sve za dom
UKRADITE MU IDEJU ODMAH: On je uzeo  običnu dasku, testeru i odnio ih u kupatilo, kad je pokazao ŽENI POČELA JE PLAKATI!
.

Pogledajte kako da napravite policu za svoju kadu, kako biste mogli da uživate u svemu ovome!

polica11
Pokretanje ovog projekta je veoma lako, potreban  vam je samo komad običnog drveta. Tvorac ovog projekta objasnio je da mu je komad drveta ostalo od ranije, da je bilo jeftino i grubo sa obje strane.

polica10


polica9


Drvo je isjekao na dužinu od 80 cm i išmirglao ga je. S obzirom na to da je drvo bilo grubo sa obe strane, šmirglanje je bilo neophodno. Posljednje što želite jeste da se povrijedite tokom opuštanja u kupatilu
polica8

Zatim je zaoblio uglove kako bi ljepše izgledalo. Isprobao je dva različita stila i ipak se opredijelio za onaj jednostavniji.

Vrijeme je da se napravi prorez u kom će telefon ili tablet biti fiksirani. Usmjeravanje žlijebova će pomoći da tablet ili telefon stoje fiksirani, a za to je koristio komad kutije. Nikako ne želite da neki od vaših uređaja upadnu u kadu.

polica7

Jedna od takođe veoma važnih stvari jeste napraviti prorez za vinske čaše. Napravio je kružni prorez na drvetu, zatim napravio mali kanal kako bi čaša mogla da stoji.

polica6

Nakon toga je napravio prorez za male svijeće koje je popunio pampurom, kako svijeće ne bi klizale. Ova mjesta se takođe mogu koristiti za čaše sa vodom ili činiju sa grickalicama.

polica5

Zatim je dodao naslon za telefon i drvo obojio u tamniju boju. Ovako obojeno djeluje mnogo ljepše i izraženije. Drvo možete obojiti kako želite, a samim tim što bojite, manje su šanse da će drvo propuštati vodu.

polica4

Krajnji proizvod je apsolutno zapanjujuć. Ukrašeno je predivnim crvenim svijećama i mirisnim laticama ruža.

polica2

Ova polica za kadu je savršeno mjesto gdje možete postaviti svoju omiljenu svijeću. Samo budite oprezni i držite je podalje od zavjesa!

 

polica1

Mnogi se pitaju zašto postoje dva nosača za vino. Naravno to je ukoliko želite da nekome priredite romantičnu kupku, ili jednostavno volite vino pa želite popiti dvije čaše.
polica

PRIPREMITE SE ZA MINUS KOJI STIŽE: Iza radijatora stavite OVU STVAR i gledajte kako se dešava MAGIJA

Ne propustite