PODRŽAVALA JE GRUPU "PRAVDA ZA DAVIDA", A ONDA JOJ JE URUČENO OVO RJEŠENJE: Podržavam Davora od samog početka, a evo šta mi se dogodilo!

Bosna i Hercegovina
PODRŽAVALA JE GRUPU "PRAVDA ZA DAVIDA", A ONDA JOJ JE URUČENO OVO RJEŠENJE: Podržavam Davora od samog početka, a evo šta mi se dogodilo!
.

Ne prestaju pritisci na građane koji podržavaju borbu Davora Dragičevića za istinu o ubistvu njegovog sina. Vladinka Tomičić radnica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske je nakon podrške skupu Pravda za Davida iz Banjaluke premještena na radno mjesto u Policijsku upravu Prijedor, izvještava  "BN".

davora-dragicevic

Podrška grupi Pravda za Davida, Vladinku Tomičić je skupo koštala. Tomičićeva živi u Banjaluci i od 2005. godine radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske. Borbu porodice Dragičević za istinu i pravdu podržavam od samog početka, napisala je Tomičićeva u objavi u Fejsbuk grupi Pravda za Davida. 16. oktobra, i poručila da je 16 oktobra iznenada stiglo rješenje o premještaju.

davor-nsl

"Danas mi je uručeno rješenje o privremenom rasporedu u Policijsku upravu Prijedor počev od 17. 10. 2018. u trajanju od 6 mjeseci uz obrazloženje da se u PU Prijedor očekuje povećan obim poslova", napisala je Tomičićeva, prenosi BN. 

davor-dragicevic

Vladinka Tomičić je samohrana majka šestogodišnjeg djeteta i kako je rekla, nakon premještaja iz Banjaluke u Policijsku upravu Prijedor ne zna ko će njeno dijete da vodi u školu, ali da neće odustati od ljudskih uvjerenja. 

davor

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske nisu odgovorili na naša pitanja o razlozima premještaja Tomičićeve. Iz grupe Pravda za Davida su više puta upozoravali da većina članova trpi pritiske zbog podrške porodici Dragičević. 

NATRPAO JE 130 KILOGRAMA ŠEĆERA U LIDLU I KRENUO KA KASI: A onda se sve saznalo, OVO JE PRAVA ISTINA O JEFTINIM PROIZVODIMA IZ LIDL-A!

Ne propustite