SUTRA ĆE PADATI U CIJELOJ DRŽAVI,NE IZLAZITE IZ KUĆA: Evo kad se očekuje RAZVEDRAVANJE!

Bosna i Hercegovina
SUTRA ĆE PADATI U CIJELOJ DRŽAVI,NE IZLAZITE IZ KUĆA: Evo kad se očekuje RAZVEDRAVANJE!
.

U našoj zemlji sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Tokom jutra, kiša je moguća ponegdje u Hercegovini, na sjeveroistoku i jugozapadu Bosne. Poslije podne sa kišom ili lokalnim pljuskovima u većem dijelu zemlje. Intenzivnije padavine očekuju se u Hercegovini.

vrijemekisa

Krajem dana i tokom večeri postupan prestanak padavina. U Hercegovini razvedravanje. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu od 14 do 17, a najviša dnevna od 18 do 24, na sjeveroistoku Bosne do 27 stepeni.

suncano-vedro-964617724

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 21 stepeni.

U ponedjeljak se Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. Povremeno i ponegdje su mogući slabi lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu od 14 do 17, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu od 23 do 26 stepeni.

vrijeme

U utorak će u sjevernim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne preovladavati pretežno oblačno vrijeme uz djelimično razvedravanje tokom dana. U ostatku zemlje uglavnom sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Poslije podne na jugozapadu Bosne je moguć slab pljusak kiše. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu od 14 do 17, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.

oblacno

U srijedu će u jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Tokom dana, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu od 12 do 15, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.

oblacno15

Milioni u opasnosti: Jezero je tempirana bomba, OVO BI MOGLO IZAZVATI NAJVEĆU PRIRODNU KATASTROFU IKADA

Ne propustite