MALE KUHINJE NE MORAJU BITI PROBLEM: Ove fantastične ideje će vas ostaviti bez riječi!

Arhitektura i dizajn
MALE KUHINJE NE MORAJU BITI PROBLEM: Ove fantastične ideje će vas ostaviti bez riječi!
.

Mala kuhinja ima svoje prednosti: ugodnija je i ne morate tražiti posuđe i druge stvari jer je sve na dohvat ruke. No, kako bi kuhinja još funkcionalnija morate biti veoma kreativni:

ku1

ku2

ku3

ku4

ku5

ku6

ku7

ku8

ku9

ku10

ku11

ku12

ku13

ku14

ku15

ku16

ku17

ku18

ku19

Mali domovi su uvijek povezani s nedostatkom prostora. Ipak, ako imate dobre ideje taj problem možete veoma lako ublažiti.

Problem # 7: Nema mjesta za odjeću.

k1

Najčešće pitanje kada je riječ o malom stanu je "Gdje staviti sve moje odjeće i cipele?" Ormar nije najbolji izbor jer zauzima previše prostora i nije lako brzo uzeti bilo šta iz njega

k2

Rješenje # 1: Garderober. Čak i najmanji stanovi imaju dovoljno mjesta za postavljanje jednog ovakvog. Zauzima manje prostora od uobičajenog ormara, i mnoge je korisniji i udobniji: možete ga nabaviti s vješalicama, policama, dijelovima za cipele, košarama i tako dalje. Također možete postaviti klizna vrata i zalijepiti ogledalo na njih.

k3

Rješenje # 2: Polukat iznad vrata. Još jedno rješenje koje vam omogućuje da iskoristite što je moguće više prostora: stavite ormare na obje strane vrata i dodajte polukatu tačno iznad vrata.

k4

Rješenje # 3: Ako nemate prostore za vrata, stavite obične paravane.

k5

Rješenje # 4: Klizne jedinice za male kuhinje. To je savršen način iskoristiti prazne prostore: vertikalne ladice na izvlačenje savršene su za organiziranje i pohranjivanje malih artikala.

k6

Problem # 6: Nema mjesta za pohranu posteljine.

k7

Evo još jednog problema koji imaju ljudi koji žive na malom stanu - nema prostora za pohranu posteljine, ručnika, sezonske odjeće i sportske opreme (na primjer, skijaškog odijela itd.).

k8

Rješenje # 1: Sanduk je odličan za prostore kao inače ne koristimo.

k9

Rješenje # 2: ''Podignuti kat'' sa skrivenim skladištem.

k10

Problem # 5: Nema mjesta za glačanje odjeće.

k11

Uvijek morate preklapati i otvarati dasku za glačanje i to je stvarno neugodno.

k12

Rješenje: Izgradnja skrivene ploče za glačanje. Velika odluka je ormar sa skrivenom pločom za glačanje, policama i kukama za vješalice.

k13

Problem # 4: Stvari su posvuda.

k14

Ormarić jer je uvijek pun raznovrsnih stvari poput novčanica, punjača telefona i nekoliko hrpa ključeva. Ali što ako ga uopće nemate?

k15

Rješenje: Košare. Ovi mali organizatori pomoći će vam da zadržite sve svoje stvari na jednom mjestu.

Problem # 3: Nema biljaka.

k16

U malim apartmanima pokušavamo iskoristiti svaki centimetar prostora, uključujući prozorske te ne ostaje mjesta za cvijeće.

k17

Rješenje: Vertikalni vrt.

k18

Problem # 2: Nema mjesta za pohranu knjiga.

k19

Ako živimo u malom stanu, obično ne kupujemo mnoge novih knjiga jer nemamo dovoljno mjesta za postavljanje velike police za knjige.

k20

Rješenje: Možete postaviti jednostavan sustav polica i stvoriti udoban kutak.

k21

Problem # 1: Tamne boje su zabranjene.

k22

To ne mora biti tako.

k23

Rješenje: Tamne površine. Zapravo, tamni zid, dio zida ili veliki komad namještaja mogu napraviti da prostorija izgleda prostranija. Sve što trebate učiniti je odabrati pravi ton i nikad ne bojiti sve zidove u tamnoj boji.

k24

k24-5

k25

Bonus: Prekrasne 2-prizemne spavaće sobe

k26

k27

SAVRŠENE: Ove genijalne ideje za DJEČJE SOBE će vas ostaviti bez riječi!

 

Ne propustite