Sjećate li se 'Bambike'? Nekad je bila preslatka djevojčica s "Plazme", a danas...

Sjećate li se
Sjećate li se 'Bambike'? Nekad je bila preslatka djevojčica s "Plazme", a danas...
Ona nam se smiješila s omiljenog keksa za djecu i odrasle. Svi je znaju kao “Bambiku”, a njena priča liči na bajku.

Ona nam se smiješila s omiljenog keksa za djecu i odrasle. Svi je znaju kao “Bambiku”, a njena priča liči na bajku.

Imala je djetinjstvo drugačije od druge djece. Dok su se djevojčice igrale lutkama, Aleksandra je snimala reklame.

Aleksandra Nedošan je 1999. godine izabrana za zaštitno lice “Plazme“, a 16 godina kasnije za Telegraf priča kako je sve počelo.

U novinama je izašao konkurs za izbor “Bambi” djeteta i njeni roditelji su poslali fotografiju.

Konkurs je trajao nekoliko mjeseci, a na njega se prijavilo više od 2.000 djevojčica.

– Ušla sam u prvih deset, a finale je bilo u Sava centru u okviru tada popularnog takmičenja “Muzički tobogan”. Kada su me proglasili kao pobjednika, nisam ni bila svijesna šta mi se događa. Tada sam imala četiri i po godine – priča Aleksandra Nedošan.

Ona je bila “plazma dijete” sedam godina i kaže da joj je za sve to vrijeme prijala pažnja. U Kikindi, njenom rodnom gradu, svi je znaju kao “Bambiku”, a kaže da je i danas pojedini tako zovu.

– To je za mene i za druge djevojčice bilo lijepo druženje i igra. Kasnije, kada sam snimala reklame i kada su me fotografisali za kalendare, postala sam svjesna uspjeha – priča “Bambika” dodajući da je redovno od kompanije “Bambi” dobijala poklone i slatkiše, a nisu, dodaje, zaboravljali ni njene rođendane.

“Bambi dijete” je bila sve do 2006. godine, a da više nije zaštitno lice ove kompanije saznala je iz novina. Ona kaže da je tog dana bila veoma tužna.

Ona je bila druga i ujedno i posljednja devojčica koja je krasila kutiju najpoznatijeg keksa. Sada se, na veliku žalost svih nas, na ambalaži nalazi fotografija keksa, umjesto nasmijanih djevojčica.

Aleksandra je sada student Visoke zdravstvene škole na smjeru za babicu i kaže da mnogo voli da se fotografiše.

“Bambika”, koja je izrasla u pravu ljepoticu, priča zanimljivu anegdotu koja je vezana za period kada je postala “bambi dijete”.

– Imam dvije sestre od tetke koje su približno mojih godina i kada sam pobijedila na konkursu umjela sam često da im kažem da sam ja kraljica, a da one to neće nikad biti. Mogu da kažem da mi ja tada malo “popularnost udarila u glavu” – kaže “Bambika” kroz smijeh.

Djevojčica koja nam se smiješila sa “Plazme” kaže da od četvrte godine igra folklor zahvaljujući kome dosta i putuje. Učlanjena je u Kulturno-umetničko društvo “Gusle” iz Kikinde.

Osim toga, ova ljepotica i pjeva i članica je je pjevačke grupe “Melizmi” u Kikindi.

Za kraj razgovora dodala je samo još nešto… Otkrila je da je zaljubljena, a vjerujemo da će zbog toga mnogi biti razočarani.

U našoj galeriji pogledajte kako sada izgleda "Bambika".

Ne propustite