Najveća ljubavna razočarenja: I poznati plaču zbog ljubavi!

Zanimljivosti
Najveća ljubavna razočarenja: I poznati plaču zbog ljubavi!
I poznati plaču zbog nesretne ljubavi!

Ljubavni brodolomi nisu zaobišli ni poznate i slavne. Svi tu i tamo pate od slomljenog srca i razočaraju se u nekog. Možda će nama, običnim smrtnicima zbog toga biti lakše gledati ih kao jednake nama jer ni njima, vjerujte, nije lako dok im netko slomi sve nade u njihovu budućnost. Mi smo odabrali par najtužnijih priča od kojih su nam se zasuzile oči, prenosi cool.hr.
 

1. Selena Gomez

Jadna Sele! Njoj nikako da krene. Justin ju je činio ljubmornom, varao, omalovažavao i vrijeđao. A ona je svjedno opraštala i patila za njim. Upropastila je hrpu dejtova zbog njega i nije dala nikom da joj priđe. Trajalo je to neko vrijeme. Čak i godinu dvije, dok nije naišao Zedd. Svi su pisali kako je sretna i vesela, a onda je odjednom u medije samo došla vijest kako Selena i Zedd više nisu zajedno. Sele se još uvijek oporavlja, plače doma i nigdje ne izlazi. Držimo ti fige da to prebrodiš!

ad7aa79e7cdbefb3b626cb548bb77f8d
 

2. Ashton Kutcher

Poznati glumac doživio je nešto što nitko ne želi niti najgore neprijatelju. Naime Ashton je morao svjedočiti kao svjedok za ubojstvo svoje djevojke! Jadni Ashton 21.veljače 2001. išao je kod svoje djevojke Ashley jer mu se nije javljala na telefon. Kad je došao kod nje, imao je što i vidjeti - njeno beživotno tijelo :((( Ashley je ubio serijski ubojica i Ashton je morao svjedočiti protiv njega. Užas!

9b537aea46ff0c0b1ba222b19fad5c16
 

3. Ariana Grande

Ne možemo reći da Ari nije imala lijepo djetinjstvo, no jedan incident definitivno joj nije ostao u dobrom sjećanju. Naime, kad je imala 16 godina Ari je imala jednog od prvih dečkiju kojeg je jako voljela. On je bio sportaš, i kako to biva, popularan. Planirali su se i tetovirati zajedno, no onda ga je ulovila iza tribine sa navijačicom tokom utakmice! Ari je rekla kako je s njim željela prvi put i spavati no, sva sreća vidjela je da je lažov prije toga.

6d39c734ef9221bd5298ffb6c62c44a0
 

4. Eminem 

Kakvi bi to ljubavni problemi bili a da ne spomenmo Eminema, koji je na svojoj disfunkcionalnoj vezi sa bivšom ženom Kim izgradio karijeru? Bilo je tu svega, međusobnih varanja, maltretiranja, tužbi, fizičkih obračuna, sudski zabrana pa čak i prijetnji smrću! Eminem i bivša još uvijek ne razgovaraju, a on je napisao more pjesama u kojoj blati svoju bivšu ženu nazivajući je, hm, pa ne baš lijepim imenima. Kaže kako mu je najteže bilo to što ga je varala pred očiju javnosti i dopustila da mu se svi smiju. Jedino dobro što je izašlo iz tog, kako tvrdi Eminem je njihova kćerkica Hailey.

0ec9e71e23709e4b5b3cd369ac19868a
 

5. Rihanna

Ni naša Riri nije imala baš sreće u ljubavi nažalost. Veza nje i glazbenika Chrisa Browna završila je jako ružno. Chris i Riri jako su se posvađali i Chrisu je 'pukao film' te je jadnu Riri izudarao i izabcio iz auta nasred ceste. Riri je dugo vremena bila jako ponižena i nije željela nastaviti kariejru no skupila je snage i tužila ga je. Nakon cijelog incidenta prekrila je svoju tetovažu zvijezdica (kakvu ima i Chris) s još zvjezdica kako ju ne bi više podsjećala na taj grozan događaj

d965716ac11b145773a4003fd91f7fbc

Ne propustite