NIKAD NE BISTE POGODILI ČIM SE BAVI: Misle da je frizerka, ali ona radi MUŠKI POSAO!

Praktična žena
NIKAD NE BISTE POGODILI ČIM SE BAVI: Misle da je frizerka, ali ona radi MUŠKI POSAO!
.

''Obožavam kada mušterije ostanu bez teksta jer uradim posao bolje od bilo kog muškarca'', kaže ona.

Ova zgodna plavuša se bavi jednom od najpotcjenjenijih muških profesija. Nikad ne biste pomislili da je upravo ona VODOINSTALATER!

 

Excited to be a new ambassador for TAFE Victoria. ????????????❤️???? Swipe up on my Instagram story to read my article. ???????? - - One thing I am focusing on at the moment is working towards helping todays youth explore all their possibilities & the vast range of opportunities out there for them. ????????????????‍♂️????????‍♂️????????????‍????????????????‍????????‍♂️???????? - - I want to show them you don’t have to follow the same road as everyone else, teach them life skills & all the fundamentals of transitioning into an adult while making the most out of their life. - - Education is a lot broader than the skills we learn in the class room. This is why I am working on a few projects at the moment that will help open up teenagers’ minds to how fulfilling life can be if they just take that jump out of their comfort zone. - - I am excited for the future & to share my journey with you guys towards helping the youth of Australia to #learnmore & #exploremore ????????????????????????????????????

A post shared by AIMEE STANTON ???????????????????????????????????? (@aimee.adventures) on

''Dok sam išla u srednju školu, pojma nisam imala čime želim da se bavim. Na kraju sam izbačena iz škole, pa sam upisala školu za negu lepote. Da me danas pita neko zašto sam to uradila, ne bih znala šta da kažem, ali mislila sam da ću se snaći. Nije dugo prošlo a shvatila sam da prezirem sve to, i da ću poludeti ako još nekome nalakiram nokte. Kako mi se tata bavi građevinom, od dosade sam počela da idem sa njim na posao i shvatila da je moj pravi poziv zanimanje vodoinstalatera'' - kaže na svom blogu Australijanka Amy Stanton (24).

Kako kaže, to je profesija u kojoj su muškarci dominantni, i to joj je bio pravi izazov.

''Obožavam kada mušterije ostanu bez teksta jer uradim posao bolje od bilo kog muškarca'', kaže ona.

A kako izgleda prosječan dan jedne vodoinstalaterke?

''Obično se probudim oko pola 6, navučem svoje roze čarapice i odem u radionicu. U međuvremenu sam proširila posao i na građevinu, a radim i sa klimama. Nijedan dan mi nije isti i nikada ne znam gde će me dan odvesti što je sjajno'', kaže ona.

Da li se ikada pokajala zbog izbora profesije?

''Kada sam izabrala da se bavim ovim poslom, donijela sam najbolju odluku u životu. Ljudi uvijek pretpostavljaju da sam frizerka, kasirka ili prodavačica i obožavam njihov izraz lica kada im kažem čime se zaista bavim. Pored toga, uvijek je dobro imati zanat, tako nikada neće propasti'', zaključuje ova djevojka.

Na Instagramu ona ima preko 10.000 pratilaca, a svi joj redom poručuju da će samo nju zvati kada im se desi neki kvar, i ne sumnjamo da ima pune ruke posla.

 

 

 

 

 

Ne propustite