VODITELJI EMISIJE UŽIVO NISU MOGLI PRESTATI BULJITI U NJEN DEKOLTE: 'Teško je ne gledati'

Zanimljivosti
VODITELJI EMISIJE UŽIVO NISU MOGLI PRESTATI BULJITI U NJEN DEKOLTE: 'Teško je ne gledati'
.

Voditelj showa This Morning, jedne od najpopularnijih emisija u Velikoj Britaniji, nisu mogli prestati buljiti u grudi svoje gošće, zbog čega su se kasnije ispričali.

Eamonn Holmes i Ruth Langsford, supružnici koji vode show, nisu mogli skinuti pogled s 23-godišnje Chidere Eggerue, no imali su djelomično i opravdan razlog.

Naime, ona je govorila o važnosti svoje kampanje Saggy Boobs Matter. "Imaš duboki dekolte. Teško je ne gledati, no tebi ne smeta", rekla joj je Ruth te se ispričala i za riječ saggy koju je iskoristila.

Chidera ju je uvjerila kako joj taj termin ne smeta, s obzirom na prvo ime njezine kampanje. "Ne bih koristila tu riječ jer mi se čini uvredljiva", rekla je Ruth, a Chidera joj odgovorila kako je to samo pridjev.

 

#SAGGYBOOBSMATTER (Photos by @olufemiphotography)

A post shared by Chidera (@theslumflower) on

No priznala je da susreće brojne ljude koji riječ koriste u negativnom kontekstu na društvenim mrežama, što pokušava promijeniti svojom kampanjom. "Na Instagramu tipovi mi ostavljaju komentare kao što su: 'Imaš 23 godine i sise ti vise, zašto'", objasnila je.


Dodala je kako su reakcije na njezinu kampanju uglavnom pozitivne. "Tinejdžerice govore da ih je hashtag zaustavio u odlasku na konzulatacije kod plastičnih kirurga", rekla je voditeljskom paru.

(novi.ba/index.hr)

Ne propustite