OTIŠLA JE NA PEDIKIR, A ONDA JOJ SE DESILA OVA GROZOTA: I to zbog jedne toliko banalne greške!

Praktična žena
OTIŠLA JE NA PEDIKIR, A ONDA JOJ SE DESILA OVA GROZOTA: I to zbog jedne toliko banalne greške!
.

Dženifer Vajt iz Indijane provela je gotovo nedelju dana u bolnici zbog infekcije na stopalu, za koju tvrdi da je dobila u lokalnom spa centru.
 

Naime, ova Amerikanka je prije dvije sedmiceotišla na redovni pedikir tretman, a dva dana kasnije njena stopala su počela da poprimaju ljubičastu boju i da izgledaju neobično. Kada je otišla u hitnu pomoć dijagnostikovali su joj tešku infekciju.

"Bila sam zabrinuta da ne izgubim prste. A mogla sam da izgubim cijelo stopalo. Trenutno ne mogu da radim i u lošem sam stanju... A sve to zbog 35 minuta pedikira", istakla je Dženifer.

Ona je otkrila da joj de doktor rekao kako je vjerovatno tokom tretmana porezana na prstima, i da je to uzorkovalo da se infekcija raširi po cijelom stopalu.

"U bolnici sam zahvaljujući činjenici da je salon u koji sam išla prljav i ne ispunjava sanitarne uslove", dodala je, ali nije otkrila o kakvoj se infekciji radi.

Iz salona su istakli da su sigurni da ova infekcija nije njihova krivica, ali su pristali da plate troškove liječenja ovoj ženi. Takođe, oni su dodale da nakon svakog tretmana detaljno čiste kadicu za pedikir, ali da su nakon ovog slučaja riješili da nabave plastične kutije za jednokrantu upotrebu koje će stavljati u kadicu.

 

Ne propustite