NEPREPOZNATELJIV: Ostat ćete u čudu kad vidite na šta ovaj glumac liči danas!

Show
NEPREPOZNATELJIV: Ostat ćete u čudu kad vidite na šta ovaj glumac liči danas!
.

Čuveni holivudski glumac Brendan Frejzer proslavio se ulogom u filmu "Džordž iz džungle", a gotovo da nema nekog ko ga nije pogledao, s obzirom da je riječ o ostvarenju koje se u protekle dvije decenije repriziralo na desetine puta na malim ekranima.

Četrdesetdevetogodišnji Frejzer poznat je i po ulogama u filmovima "Mumija", "Povratak mumije", "Fatalna nesreća", da bi se nakon 2010. godine smanjio tempo svog rada, pojavljujući se uglavnom u manjim ostvarenjima ili TV serijama. Ove godine gledaćemo se ga u seriji "Trust", ali glumac više ne izgleda onako kako ga se sjećate.

Naime, nedavno su svijet obišle njegove fotografije sa odmora koji provodi sa sinovima na Bahamima, i umjesto nekadašnjeg zdodnog momka sa izvajanim tijelom imali smo prilike da vidimo sredovječnog, proćelavog čovjeka sa vidnim viškom kilograma.
glu

Ovaj glumac je imao niz zdravstvenih problema u proteklim godinama, nekoliko puta je bio na operaciji kičme, koljena i glasnih žica, i gotovo sedam godina nije izbijao iz bolnica - otud stomačić i nagomilani kilogrami.

gl

 

Podsjetimo, u jednom periodu života Frejzer je izašao u javnost s priznanjem da ga je uticajni novinar Filip Berk dirao po zadnjici i zlostavljavao, a uprkos tome što ga nije sudski gonio, sve je prijavio udruženju. Ipak, njegovi navodi su bili potpuno izignorisani, nakon čega je godinama vodio bitku s depresijom, piše Žena.blic.rs.

 

Ne propustite