ŠOKANTNA ISPOVIJEST ŽENE: 'Šogor je otac moje kćerke, a muž nema pojma..."

Ljubav
ŠOKANTNA ISPOVIJEST ŽENE: 'Šogor je otac moje kćerke, a muž nema pojma..."
.

Majka dvoje djece se našla u teškoj situaciji. Udana je za čovjeka kojeg ne voli, a od dvoje djece mlađe ima s ljubavnikom u kojeg je ludo zaljubljena. On je prihvatio dijete, ali ne i nju...

Draga Deidre,

Ne mogu odoljeti fantastičnom seksu kojeg imam s dečkom svoje šogorice. Znam da bih trebala prestati, ali to je najbolji seks koji sam ikad imala. Naša priča je davno počela, par mjeseci prije rođenja mog prvog djeteta. To je bilo prije otprilike pet godina, kad sam se uselila sa svojim tadašnjim dečkom u novu kuću. Sjećam se da je vrt bio u strašnom stanju, izgledao je kao smetlište. Razgovarala sam sa sestrom svojeg muža koja mi je rekla da nam može pomoći njezin dečko riješiti se smeća, budući da ima kombi. Rekla je da će doći do nas i odnijeti smeće na odlagalište, piše The Sun.

On danas ima 34 godine, a moj muž i ja 28. Taj dan sam ga prvi put vidjela. Ostala sam u potpunom šoku. Bio je nevjerojatno seksi. Par mjeseci nakon nakon poroda, u jednoj prilici mi je rekao da ga jako privlačim i da sam ga privlačila od prvog trena kad me vidio. Nisam mu mogla odoljeti i taj dan smo završili u krevetu. To je bio fantastično divlji seks, kojemu nisam mogla odoljeti. Nastavili smo se tajno viđati. I još uvijek se viđamo.

Na drugu stranu, seksualni život s mojim mužem je u potpunosti nestao otprilike godinu dana nakon vjenčanja. On je potpuno nezainteresiran za mene. Prošle godine sam ponovo ostala trudna. Moja djevojčica sad ima tri mjeseca. Mužu ništa nije bilo čudno, iako je naš seksualni život skoro pa nepostojeći, ali ja sam od prvog trena znala da nije njegova. Moj ljubavnik ju je prihvatio kao svoju i obećao da ako ikad išta zatreba da će biti tamo za nju i napraviti sve što može, ali da naša veza je to što je, i ništa više. Samo seks

Često se viđamo na raznim obiteljskim okupljanjima, a i u istom smo društvu. Odlučila sam da se moramo prestati viđati i da je to to. Rekla sam mu kako se osjećam i prekinula vezu. Ubrzo nakon toga je počeo igrati igrice. Prvo me je pokušao napraviti ljubomornom flertujući s mojom najboljom prijateljicom, a kad je saznao da mi se upucava njegov prijatelj je totalno poludio.

Da stvar bude bolja, između mog muža i mene više ničega nema. Ne volim ga. Već dugo razmišljam da ga ostavim, ali činjenica je da je zbog djece lakše ostati. Ne znam ima li moj ljubavnik ikakvih osjećaja prema meni. Sve se toliko zakompliciralo. Znam da naša veza nije moralna ni zdrava, ali ja sam luda za njim. ZA BOLJI SEKS Vježbe za vaginu: Postaje uža, želja je jača, a orgazam bolji...

 

Deidre odgovara:

Da te stvarno voli, ne bi ga ništa zaustavljalo da prekine vezu sa svojom djevojkom i traži isto od tebe kako bi bili zajedno. Ali to se očito neće dogoditi. To ne znači da bi trebala ostati u braku bez ljubavi i ni ne pokušati biti sretna. Parovi koji su ostali zajedno zbog djece rijetko čine sretne obitelji. Djeca osjete. I znaju da nešto nije u redu. 

Pruži svojem braku pravu šansu. Razgovaraj sa svojim mužem i objasni mu što ti nedostaje te traži od njega da se više potrudi, da oboje uložite trud da vaš brak opstane. Ako to ne upali, bilo bi bolje da se prijateljski rastanete, nego da ostanete u vezi u kojoj nitko nije sretan. Kojim god putem krenula, tvoja kćer će s vremenom saznati istinu o svojem ocu. Idealno bi bilo kad bi tvoj bivši ljubavnik stvarno bio odgovoran za svoju kćer i posvetio joj vrijeme, te pomogao kod odgoja.

(24sata.hr)

Ne propustite