EVO ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI I POSLU OD 26.MARTA DO 1. APRILA: Ovaj znak će biti najsretniji!

Zanimljivosti
EVO ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI I POSLU OD 26.MARTA DO 1. APRILA: Ovaj znak će biti najsretniji!
.

Ono što je sigurno kada je ljubav u pitanju: neće vam biti dosadno! U srijedu, Venera u konjukciji sa Uranom, donosi velika iznenađenja i uzbuđenja. Pun Mjesec u znaku Vage u subotu, pokrenuće teška pitanja koja mogu da dovedu do prekretnice u braku ili vezi. Srećom, Venera ulazi u znak Bika isti dan, pa će se sve završiti senzualnim zadovoljstvima. Na kraju ćete zaboraviti oko čega ste se svađali.


Ovan
Ako se osjećate preopterećeno početkom nedelje, priuštite sebi odmor. Pustite omiljenu muziku, prošetajte, a nekad čak i kućni poslovi mogu djelovati terapeutski na psihu. Ako ste slobodni, zvijezde vam spremaju uzbudljiv vikend.


Bik
Vaš pozitivan stav i energija inspirišu sve oko vas. Sreća je na vašoj strani i sigurni ste da donosite dobre odluke na svim životnim planovima. Osoba iz prošlosti pokušava da ponovo stupi u kontakt sa vama.


Blizanci
Iznenada ćete dobiti poslovnu ponudu koja vam može promeniti život. Ne dozvolite sebi da dođete u situaciju da morate da birate između partnera i prijatelja. Budite oprezni u saobraćaju.


Rak
Ovo je period kada ćete preispitivati vaš odnos sa partnerom. Možda je vreme za jedan ozbiljan emotivan razgovor. Kada je posao u pitanju, budite strpljivi. Do uspjeha se dolazi malim koracima.


Lav
Vaše poslovne ideje nailaze na dobar odgovor kod nadređenih. Ovo je idealan period za napredak i razvijanje. Slobodni Lavovi će izgubiti glavu za osobom koju će slučajno upoznati.


Djevica
Prijatelju će biti potrebna pomoć i vreme je da konačno pokažete koliko imate veliko srce. Na poslu vas očekuju veliki izazovi, a vi ćete svima staviti do znanja koliko ste sposobni. Ne pretjerujte sa alkoholom.


Vaga
Vage koje su u romantičnoj vezi teško se nose sa partnerovom ljubmorom. Možda je vreme da zagrebete malo dublje ispod površine vaše ljubavne veze. Zapamtite da to radite na sopstvenu odgovornost.


Škorpija
Konačno možete da razmišljate o budućnosti bez straha. Škorpije koje su u vezi ili braku sve češće pomišljaju na proširenje porodice. Priuštite sebi kraće putovanje i predah od obaveza.


Strijelac
Tri puta razmislite prije nego što nešto izgovorite kako ne biste sebe stavili u neprijatnu situaciju. Zvijezde vam nisu naklonjene po pitanju ljubavi. Čuvajte se da osoba koju ste nedavno upoznali ne bude ona koja će vam slomiti srce.


Jarac
Vi ste oduvijek bili iskreni i direktni, ali to vam neće uvek donositi dobro. Poradite na taktičnosti i kada su posao i odnosi sa ljudima u pitanju. Očekuje vas pozitivno razrješenje porodičnog problema.


Vodolija
Koliko god bili u iskušenju, upamtite da ne možete raditi baš sve što vam padne na pamet. Ako ne budete vodili računa o osjećanjima drugih ljudi, nemojte od njih očekivati da vode računa o vašim. Jedan poziv može potpuno da vam promijeni život.


Ribe
Srijeda je pravi dan da konačno povučete ljubavni potez. Zvezde su vam naklonjene i ne oklevajte ni časa. Ribe koje su u ozbiljnoj vezi konačno će podići odnos sa partnerom na viši nivo.

(novi.ba/fokuzz.com)

Ne propustite