SVI STRAHUJU OD JELENINE REAKCIJE KAD SAZNA: Napadač ga je upucao iz pištolja, ostao na mjestu mrtav!

Show
SVI STRAHUJU OD JELENINE REAKCIJE KAD SAZNA: Napadač ga je upucao iz pištolja, ostao na mjestu mrtav!
.

Dragoje Trišić, zvani Triša (44), koji je ubijen u sačekuši ispred zgrade u Trgovačkoj ulici u Žarkovu.

Triša je bio vjerenik sa manekenkom Ivanom Kukrić (37), kumom pjevačice Jelene Karleuše, saznaje "Kurir".

Trišić je ubijen u srijedu oko 17.15 sati u prolazu između zgrada, kada ga je nepoznati napadač sa dva hica iz pištolja pogodio u grudi, a potom pobjegao. On se, kako se saznaje, godinama zabavljao sa jednom od najpoznatijih i najljepših srpskih manekenki, sa kojom se i vjerio. Međutim, veza kasnije nije opstala.

 

My ❤️belongs to #darkokostic #darkokosticouture

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

- Triša se ranije bavio boksom, a imao je i poslove u vezi sa građevinom. Između njega i Ivane je bila velika ljubav, osam godina su bili zajedno, ali se Triša nikad nije eksponirao u javnosti, pa zbog toga nema njihovih zajedničkih fotografija – kaže dobro obavješten izvor.

 

#losangeles #california

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Ivana Kukrić je u mladosti bila najbolja drugarica sa pjevačicom Jelenom Karleušom, kojoj je bila na vjenčanju sa Bojanom Karićem u septembru 2004. godine.

- Ivana je Jelenina krštena i vjenčana kuma. Njih dve su odrasle zajedno, bile su jako bliske. Kada se Karleuša vjenčavala, ona je bila njena kuma, ali kasnije su njihovi odnosi zahladnili.

Tako Ivana nije bila pozvana na Jelenino drugo vjenčanje, sa Duškom Tošićem. Međutim, nedavno su ponovo počele da kontaktiraju – kaže sagovornik.

 

#throw????

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Ivana Kukrić godinama važi za jednu od naših najuspješnijih manekenki u svijetu. Modelingom je počela da se bavi sa samo 17 godina. Dugi niz godina živi u Americi, na relaciji Njujork – Los Anđeles.

Radila je za najpoznatije modne kreatore i brendove, poput Armanija i Valentina, a pojavljivala se i u brojnim svjetskim časopisima. U reklami za poznatu marku maskara „pozajmljivala“ je oči popularnoj holivudskoj glumici Hali Beri. Međutim, sama nikada nije bila zainteresovana za glumu.

 

#california #losangeles

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

- Mnogo puta su mi se otvarala vrata ka svijetu glume. Ali na vrijeme sam shvatila da me to ne zanima i da bih samo izgubila vrijeme. Jednostavno, ne bih voljela da budem javna ličnost – izjavila je Ivana nedavno za srpske medije.

(Kurir.rs)

Ne propustite