Čovjek legao na hotelski ležaj da se odmori, a ono što je našao ispod jastuka je DIGLO internet na noge!

Zanimljivosti
Čovjek legao na hotelski ležaj da se odmori, a ono što je našao ispod jastuka je DIGLO internet na noge!
.

Na društvenim mrežama brzinom munje se proširio post jednog korisnika Redita koji je podelio svoje užasavajuće iskustvo iz jednog hotela!

Korisnik sa nadimkom time2fli80 je u svom hotelskom krevetu pronašao utisnut list papira sa sledećim sadržajem:

- Ako ste pronašli ovu poruku znači da nisu mijenjali posteljinu!

Nezadovoljni gost je odmah podijelio svoje gađenje na Reditu gdje je uskoro na stotine korisnika postovalo svoje savjete ili dijelilo sopstvena mračna putovanja. Post je momentalno postao viralan jer je za nekoliko časova dobio 24.000 glasova na sajtu za segment vijesti.

Jedan od posjetilaca Redita je podijelio svoje iskustvo sa nehigijenskim ulovima koji vladaju u hotelima:

- Jednom sam hotelu našao prljavu čarapu ispod kreveta. Žalio sam se na recepciji i premješten sam u susjednu sobu. Ali samo koji sat kasnije u tu sobu su smjestili drugog gosta – napisao je korisnik sa nadimkom realvmouse.

Posteljina
Upozoravajuće pisamce nije ništa naspram iskustva drugih korisnika Redita
Mnogi korisnici su doživeli još groznije stvari jer tvrde da su pronašli i krv u sobama motela.

- Jednom sam iznajmio sobu u motelu u Los Anđelesu. Kad sam otvorio posteljinu vidio sam ogromnu krvavu mrlju. Izgledalo je kao da je neko izboden u krevetu. Recepcionar je pritom bijesnio kad sam tražio da mi vrati novac. Skoro smo morali da se borimo protiv njega da bismo otišli – napisao je Muchomojo.

Druge je upozoravajuća poruka iz kreveta inspirisala.

- Ovo je zaista pametna stvar koju treba uraditi. Kad sljedeći put odem u hotel ostaviću sličnu poruku sa datumom – napisao je jedan korisnik.

Nekoliko hotelskih radnika je čak branilo svoju branšu.

- Radila sam kao sobarica i uvijek smo provjeravali jedni druge poslije čišćenja soba. To je podrazumjevalo da provjeravamo i posteljinu – napisala je karmakazel.

A trizzle218 je dodala:

- Ovo je tužno! Ja strenutno radim kao sobarica i imamo nadzornike koji dolaze da pregledaju sobe kad završimo sa čišćenjem!

Ne propustite