UKOLIKO IMATE OVIH 7 STVARI, NAJBOGATIJI STE NA SVIJETU: Nijedna ne podrazumijeva novac

Praktična žena
UKOLIKO IMATE OVIH 7 STVARI, NAJBOGATIJI STE NA SVIJETU: Nijedna ne podrazumijeva novac
.

Da li znate da ste najbogatija osoba na svijetu, ako imate ovih 7 stvari?

I nijedna ne podrazumijeva novac i materijalne stvari!

Kada je riječ o bogatstvu, iznos na bankovnom računu ne može da se uporedi sa sljedećih 7 bogatstava koja pokazuju da za najbolje stvari u životu nije potrebno potrošiti ni jedan jedini novčić.


Zagrljaj

Morate priznati da ništa nije lekovito kao dug i čvrst zagrljaj osobe do koje vam je stalo. Nema tog sretnog ili nesretnog trenutka kojem zagrljaj ne može pozitivno doprinijeti.


Voljene osobe

Oni koje volite vrijede sve na svijetu, a nemaju cijenu. Ti ljudi su nezamijenjivi u vašem životu. Budite srećni što ih imate!


Osmijeh

Prema jednom istraživanju, osobe koje su doble osmehe od stranaca, imale su bolji osjećaj društvene povezanosti. A ko se ne želi da se oseća kao da pripada tu gde je? Da ne spominjemo osmehe koje dijelimo s voljenim osobama.

 

Spavanje

Sreća = spavanje. Ima li boljeg osjećaja na svijetu nego da se ušuškateu udoban krevet i uplovite u luku snova?! Mozak i tijelo trpe velike posljedice zbog nedostatka sna. Više sna znači i više zdravlja. Ne zvuči loše, zar ne?


Sretne uspomene

Ko ne voli da se priseća sretnih i lijepih trenutaka iz prošlosti? Posebno treba da cijenite to što ste imale priliku da prouživite te trenutke.


Ljubav

Ljubav je sve što treba u životu. Osećaj da smo prihvaćeni i voljeni ključan je za naše emotivno zdravlje. Osobe koje vole i koje su voljene su sretnije, ali i zdravije. Zar nije to prosto predivno?


Sreća

Poslednja, ali ne najvažnija. Ako ste prepoznale prethodnih 6 stavki u svom životu – prava ste sretnica!

Ne propustite