Proročanstvo njemačkog vidovnjaka: Treći svjetski rat je blizu, EVO GDJE ĆE POČETI! (VIDEO)

Kiosk
Proročanstvo njemačkog vidovnjaka: Treći svjetski rat je blizu, EVO GDJE ĆE POČETI! (VIDEO)
.

Priča se da je vidovnjak Nijemac Alois Irlmaier poslije Drugog svjetskog rata pomogao mnogima da pronađu svoje najbliže.

Bio je optužen i za ‘vještičarenja’ ali ga je sudija oslobodio kada mu je Irimajer tačno opisao šta mu je žena radila tog dana i kako je bila obučena.

Prema njegovim predviđanjima treći svjetski rat je neizbježan i vodit će se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svjetskih sila.

Prema njegovim predviđanjima, sve će početi ubistvom na Balkanu.

 – Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočit će se s neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta – kaže Irlmajer.

Međutim, prava iskra bit će zapaljena na Balkanu:

Vidim “nekog velikog” kako pada, krvavi bodež leži pored njega. Dva čovjeka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svjetlije boje kose. Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu.

Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršit će invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi. Godina uoči rata bit će vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći.

Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dvije osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi – tvrdio je tada Irlmajer.

 

Pogledajte video:

 

Ne propustite