UMIŠLJENI I PUNI SEBE: Ovi horoskopski znakovi misle da su bolji i pametniji od drugih

Zanimljivosti
UMIŠLJENI I PUNI SEBE: Ovi horoskopski znakovi misle da su bolji i pametniji od drugih
.

Lavovi su drugo ime za egocentričnost i umišljenost pa za sebe cijelim svojim bićem smatraju da su "kraljevi džungle"

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Ovan

Glasan i jak Ovan često skriva svoju emotivnost. Otud dolazi potreba da drugima nameće svoje mišljenje, predstavljajući sebe vođom. Sebičnost i tvrdoglavost također prevladavaju kod osoba rođenih u ovom znaku pa mnogima itekako idu na živce. Ako želite biti bliski s Ovnom, onda sve to morate i prihvatiti.

 

Lav
Lavovi su drugo ime za egocentričnost i umišljenost pa za sebe cijelim svojim bićem smatraju da su "kraljevi džungle". Oni jednostavno obožavaju sami sebe, ponose se svojom jačinom, a zahvaljujući karizmi koja im se ne može osporiti, Lavovi su vrlo popularni u društvu. Traže veliku pažnju te u raspravama uvijek moraju izaći kao pobjednici zbog čega su vrlo "teški".

 

Bik

Bikovi su vrlo uporni, ali i tvrdoglavi. Oni tako uvijek moraju braniti svoje stavove te pokazivati svima svoje znanje. Iako ga imaju, to često drugima opravdano izgleda kao pametovanje pa i Bikovi znaju drugim ljudima ići na živce.

 

Jarac

Ako je Jarac u nekoga zaljubljen, onda je to u samog sebe. Svaki njegov potez je ispravan te jedan Jarac neće odustati od svog mišljenja ili ideje sve dok vam ih ne nametne. Čak i kad vidi da je pogriješio, neće to priznati nego će sve prezentirati kao da su drugi oko njega pogriješili.

(index.hr)

Ne propustite