"Ne mogu više da živim ovako" KRIK OČAJNOG OCA NESTALOG MLADIĆA: Neko zna šta se mom sinu desilo, neka se smiluje i kaže mi

Region
"Ne mogu više da živim ovako" KRIK OČAJNOG OCA NESTALOG MLADIĆA: Neko zna šta se mom sinu desilo, neka se smiluje i kaže mi
.

Osam mjeseci je prošlo otkako je Nišlija Miodrag Mladenović posljednji put vidio svog devetnaestogodišnjeg sina Nebojšu. “Šone” kako ga je od milja zvao, otišao je 24. jula prošle godine iz svog doma u Donjoj Trnavi u Policijsku upravu da podigne ličnu kartu i…..propao u zemlju.

Od tada traje agonija nesrećnog oca ali se nada da će saznati šta se Šonetu desilo ne gasi.

- Osam mjeseci traži ga policija, molio sam preko medija na one koji su vidjeli ili nešto znaju o mom sinu da se jave, ali sve je uzalud. Ništa, nijednog telefonskog poziva, poruke…. ni od Šoneta niti od bilo koga. Ne mogu da živim više ovako, ne mogu da dignem ruke od svog djeteta pa vas molim da još jednom apelujete na vase čitaoce da mi pomognu da nadjem sina ili bar saznam šta mu se desilo – kaže utučeni čovjek.

Miodraga more teške brige jer zna da je Šone imao neprilika sa opasnim ljudima.

- Pričao mi je da se zadužio petsto, pa i hiljadu evra ali mi nije govorio od koga je i zbog čega uzeo pare. Sve što sam imao, prodao sam da bi se razdužio. Moguće je da se negdje sklonio od svojih povjerilaca, ali strahujem da su mu oni možda naškodili. Ništa nije ponio od ličnih stvari, nema pasoš niti novca pa teško mogu da povjerujem da je od nas otišao na tako dugo vrijeme svojevoljno – strahuje Miodrag. .

Svi oni koji nešto znaju o nestalom mladiću mogu se javiti na telefon njegovog oca 061 3040927 ili Policijskoj upravi u Nišu.

 

(Kurir)

Ne propustite