NOVA PUCNJAVA: Policija blokirala srednju školu, mediji pišu o više ranjenih osoba!

Svijet
NOVA PUCNJAVA: Policija blokirala srednju školu, mediji pišu o više ranjenih osoba!
.

U srednjoj školi u Great Millsu u američkoj saveznoj državi Maryland  dogodila se pucnjava, no zasad nema podrobnijih službenih informacija o tom događaju niti o eventualnim žrtvama. Neki mediji, poput Daily Maila, javljaju da je u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 9 sati po lokalnom vremenu, ranjeno više osoba, prenosi Net.hr.

Učenik se javio iz škole, čuo je za sedmero ranjenih

Jedan se učenik javio CNN-u iz škole rekavši da se pucnjava dogodila nedugo nakon početka nastave, oko 8.15 sati te kako je čuo da je sedam osoba ranjeno. Učenik koji se predstavio kao Jonathan Freese, kazao je da se nalazi u zaključanoj učionici te da su policajci ušli u školu kako bi evakuirali učenike.

“Još uvijek se tresem”, rekao je.

Lokalna policija potvrdila je putem Twittera da se dogodila pucnjava i da je škola blokirana, ali nisu izvijestili o žrtvama.

Jedan korisnik Twitter aobjavio je navodno potvrđenu vijest o tri ubijene osobe, no službene potvrde o tome još nema, ako ni o napadaču ili napadačima.

Iz Ureda šerifa tamošnjeg okruga St.Mary potvrđeno je da su policajci na mjestu događaja, a roditeljima učenika sugerirano je da ne dolaze ondje već da se okupe u jednoj obližnjoj srednjoj školi. Potvrđeno je da na mjesto događaja dolaze i posebni istražitelji iz obližnjeg Baltimorea i Hyattsvillea.

 

 

Ne propustite