Umrijeću ovdje! Zbog nje mene i Slobu uvijek nešto boli! Luna žestoko optužila Milicu Dugalić (VIDEO)

Show
Umrijeću ovdje! Zbog nje mene i Slobu uvijek nešto boli! Luna žestoko optužila Milicu Dugalić (VIDEO)
.

Luna Đogani i Milica Dugalić donedavno su bile u dobrim odnosima, međutim od skoro su počele sitne svađe i rasprave između njih, a sinoć je došlo i do ozbiljnijeg sukoba, pa je Luna iznijela teške optužbe na Miličin račun.

 Divna nije zvala da pita kako joj je ijdete, a ovo su uslovi pod kojima će ona i Marko malu Kristinu moći da vrate kući!

- Zašto ste odjednom promijenili mišljenje o Luni, zašto je više ne volite? - postavio je Milici pitanje novinar Telegrafa.

- Pa nije to odjednom, ja sam se samo distancirala od prvih utisaka koje sam imala od momenta kada je Kristina ušla u Zadrugu. Ja sam jedan stav i mišljenje imala zbog čega je Kristina ovdje, mislila sam da je došla da spasi svoj brak... Ja sam gledala i posmatrala kako reaguju svo troje, shvatila sam da igraju igru. Ja mislim da je večerašnje izlaganje gospođice Lune potpuna kontrast u odnosu na njeno izlaganje od prije dva dana. Ona je mene sad stavila na pijadestal, a prije dva dana me je tako trpala u rov da to nije normalno - rekla je Milica i dodala:

- Ti si nervozna i unosiš nervozu Slobodanu, Slobodan je tvoj zaštitnik do koske, njemu adrenalin odmah buja kad si ti u pitanju, jer ima zaštitnički odnos i onda kako da se iskali bijes na nekoga na koga ne možeš ili na nekoga na koga misliš da možeš, to sam onda ja - objasnila je Milica.

- Smiješni ste mnogo - rekla je Luna.

- Evo, da li je to kultura da mi govori da sam smiješna? - pitala je Milica.

- Dobili ste kadar preko mene, digli su vas poslije sedam mjeseci... Sjedite dole !- rekla je Luna.

- Reče Milica Dugalić koja je mene proklela zato što sam stao ispred nje u prodavnici! - rekao je Sloba.

- Proklela? - čudila se Milica.

- Sad sam sigurna da je vračara! I da me zbog nje vječito nešto boli i da mi ona gata sto posto! Ubijeđena sam u to! Dobila je prvo pitanje poslije 7 mjeseci - rekla je Luna i dodala:

- Ja sam ubijeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! Kad izađem napolje, prvo što radim idem u crkvu! Odmah čim izađem! Pošaljite nam sveštenika u Belu kuću, inače ću umrijeti ovdje, ubiće me!

Pogledajte svađu Lune i Milice:

(Telegraf

Ne propustite