DLAKE ISPOD PAZUHA I UŽASNE BUBULJICE: Imaju MILIONE, a pojavili su se na crvenom tepihu u katastrofalnim izdanjima

Show
DLAKE ISPOD PAZUHA I UŽASNE BUBULJICE: Imaju MILIONE, a pojavili su se na crvenom tepihu u katastrofalnim izdanjima
.

Na primjeri filma "Midnight Sun" prije nekoliko dana sve oči su bile uprte u dvije nekadašnje tinejdžerske zvijezde kojim se predviđala blistava budućnost i besprijekorna karijera. 

Pjevačica i glumica Bela Torn publici se predstavila kao neodoljiva, slatka djevojčica, ali su joj godine slave i bogatstva izgleda donijele i određenu ekscentričnost, koja nije uvijek dobra stvar. Ona je poznata po problematičnom i neprimjerenom ponašanju, a izgleda joj je fetiš da izaziva pažnju u najmanju ruku čudnim, ako ne i bizarnim postupcima.

holivud1

Redovno šokira javnost neobičnim fotografijama na društvenim mrežama, ali dok tamo nema cenzure i svako ima prava da radi šta želi na njima, za crveni tepih ipak ne važe takva "pravila". Upravo suprotno - neki red trebalo bi da se zna, i ne mislimo samo na primjereno oblačenje, već i na nešto što se smatra osnovnom higijenom.

holivud2

No, lijepa glumica po običaju nije marila za red, pa je, premda savršeno dotjerana i u divnoj kreaciji, na premijeru stigla sa dlakama ispod pazuha. I to sa šumom dlaka. Ovo nije prvi put da se Tornova u javnosti pojavi neobrijanog pazuha, a razlog niko ne zna...

holivud3

Na istu premijeru stigao je i Džastin Biber, koga apsolutno nije zanimala činjenica da izgleda kao srednjoškolac koji se upravo vratio sa partije basketa. Sportska dukserica, raščupana kosa i ogromne bubuljice na čelu. 

.

Ne propustite