NA IZBORIMA PUTIN JE NOSIO KRAVATU KOJA IMA MOĆNO ZNAČENJE: Ali tu je još jedna skrivena poruka i to na prstu

Show
NA IZBORIMA PUTIN JE NOSIO KRAVATU KOJA IMA MOĆNO ZNAČENJE: Ali tu je još jedna skrivena poruka i to na prstu
.

Vladimir Putin ubjedljivo je pobijedio na predsjedničkim izborima u nedjelju i bit će na čelu Rusije još šest godina. 

Povjerenje za novi mandat povjerilo mu je više od 50 miliona birača - skoro 77 posto. 

Prilikom glasanja u cijelo vrijeme je imao osmijeh na licu, a njegovo tamno odijelo krasila je tamo crvena kravata koja predstavlja moć i strast.

Poznavaoci značenja boja kažu da nije slučajnost da političari često nose kravate crvenih tonova, upotpunjene svjetlim košuljama i tamnim odijelima.

putin2

- Crveno predstavlja moć i strast - tvrdio je analitičar trendova Mark Vudman i dodao da ni ton crvene boje nije zanemariv, pri analizi izbora koji su takođe bili važni za svjetsku špolitiku.

Crvena kravata simbolizuju dominantnost, strast i senzualnost. Nose je hrabre osobe, grlate i one koje imaju snažnu ličnost.

Obično su takvi muškarci uspješni i u centru pažnje. Oni su predvodnici, jer imaju veliki ego. Žive punim plućima i uvijek dobijaju ono što žele.

putin2

Međutim, pored ove skrivene poruke, na društvenim mrežama su mnogi protivnici Putinove vladavine, ali i njegovi fanatici najviše obratili pažnju na jednu fotografiju sa glasanja. Radi se o momentu u kom je Vladimir Putin na glasanju spontano obrisao ugao svojih usana, ali naravno, tviteraši u ostali uticajni korisnici društvenih mreža su prvo primijetili da se radi o srednjem prstu.

"Da li Putin hoće nešto da poruči o rezultatima izbora srednjim prstom i šansama za pobjedu?", "Putin vam pokazuje ko pobjeđuje danas", "Brate, Putine, samo im pokaži", piše u komentarima ispod slike.

Ne propustite