NJENO TIJELO PROGLAŠENO NAJBOLJIM SVIH VREMENA: Sada je prikazano bez fotošopa i cijeli svijet je zanijemio

Kuharica
NJENO TIJELO PROGLAŠENO NAJBOLJIM SVIH VREMENA: Sada je prikazano bez fotošopa i cijeli svijet je zanijemio
.

Elle Macpherson i ima poznata je po svom jedinstvenom nadimku - Tijelo. 

Poznata australijska manekenka je rekordnih pet puta bila na naslovnoj strani legendarnog magazina Sports Illustrated u karijeri dugoj 36 godina. Za to vrijeme je glumila u nekoliko filmova, bila voditelj zabavnih programa i izbacila svoje linije donjeg veša i kozmetike.

Otkada je početkom osamdesetih raskinula sa Bilijem Džoelom, kom je poslužila kao inspiracija za nekoliko svevremenih hitova, poput "And So It Goes", bila je u braku sa francuskim modnim fotografom Žilom Bensimonom i milionerom Džefrijem Soferom, dok iz veze sa biznismenom Arpadom Busonom ima dva sina.

 

WIN OUR CADDY ????| With a change in season, we're drinking our WelleCo @SUPER ELIXIR Greens packed with horsetail (contains silica for hair, skin and nails), dandelion (reduces harmful toxins that can damage your skin) and aloe vera (helps limit dark under-eye circles) to glow ✨✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We want to know your March go-to fuel for beautiful skin… ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▫️Share your SUPER ELIXIR skin saver with us #SuperElixir ▫️I will choose my favourite recipe and photo of the week ▫️The winner has their choice of three caddies to choose from - Black, white or mauve (our greens, plant protein or sleep/anxiety tea) ???? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Get snapping! ????

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Poznata je po svom zanosnom izgledu  koji i u 53. godini rado ističe u prvi plan, već i po svom humanitarnom radu i filantropskom, pa je i ambasador za nekoliko globalnih humanitarnih organizacija.

Sve u svemu, sve u vezi sa njom djeluje savršeno. I baš zato nas nevjerovatno raduje činjenica da je Elle konačno dozvolila paparacima da je fotkaju na plaži bez uljepšavanja, iako smo dosad Tijelo mogli da vidimo samo uz fotošop obrade na naslovnicama ili uz filtere na Instagramu.

Sve više žena odbija da robuje iluzijama koje nameću mediji i trude se da svijetu pokažu kako zaista izgledaju, da dokažu da je to ok i da je sasvim normalno ostariti, imati celulit i strije i s vremena na vrijeme dati sebi oduška. 

tijelo1

tijelo2

tijelo3

 

 

Ne propustite