Gazi šestu deceniju, a i dalje obara s nogu: I nikad ne biste pogodili da je pomoću glume izliječio OVAJ PROBLEM

Kiosk
Gazi šestu deceniju, a i dalje obara s nogu: I nikad ne biste pogodili da je pomoću glume izliječio OVAJ PROBLEM
.

On je zvijezda serijala filmova „Umri muški“, ženama bezvremen pojam muškarca. Malo ko zna da je šmeker koji je osvojio jednu od najzgodnijih holivudskih glumica Demi Mur, sa kojom ima tri kćerke, do puberteta imao problem sa mucanjem. Upravo mu je gluma riješila ovu poteškoću i uvrstila ga u prve redove holivudskih mačo-mena. Danas Brus Vilis slavi 63. rođendan. I dalje obara s nogu.

Ovijekovječile su ga uloge u filmskom serijalu „Umri muški“, ali i u filmovima „Peti element“, "Šesto čulo," „Armagedon“, „Ubica mekog srca"... Filmovi u kojima je glumio dostigli su zaradu koja ga svrstava na šesto mjesto najuspješnijih glavnih glumaca, a svako ostarenje u kome bi se pojavio imalo je posebnu težinu i svoju publiku. Najverniju su, i pored akcije koju njegovi filmovi gotovo bez izuzetka nose, činile žene.

a

Najmlađe od četvoro djece bankarke Marlene i američkog vojnika Dejvida Vilisa, Brus je rođen u Njemačkoj, a sa samo dvije godine sa porodicom se seli u Nju Džersi jer mu je otac izbačen iz vojske. Nikada razmažen, među braćom i sestrama nenaučen da uživa u materijanom, Vilis je teško podnio kasniji razvod roditelja. Madić koji je imao problema sa mucanjem počinje da glumi da bi se oslobodio protiska i ubrzo shvata da je to ono za šta je rođen.

a1

Jedna od prvih većih uloga bila je u filmu "Sastanak s nepoznatom" iz 1987, gde je glumio sa Kim Baejsindžer i Džonom Laroketom. Ipak, film "Umri muški" stvara od njega planetarnu zijezdu, ali i milionera. Ovo ostvarenje zaradilo je 138.708.852 dolara.

a2

Na premijeri filma "Zaseda" Vilis upoznaje Demi Mur, koja je tad bila u vezi sa kolegom Emiliom Estevezom. Iz braka sklopljenog 21. novembra 1987. dobili tri kćerke. Poslije 13 godina ljubavi, tokom koje su izgledali kao savršen holivudski par, usljedio je razvod i zajedničko starateljstvo nad kćerkama.

a3

Nekadašnji bračni drugovi ostali su u prijateljskim odnosim,a Brus je čak prisustvovao vjenčanju Demi Mur sa 15 godina mlađim Eštonom Kučerom.

Očekiano, posle razvoda u njegovom živoru nizale su se ljepotice kao što je modeli Maria Bravo Rosado i Bruk Berns, kao i Emili Sandberg iz svijeta biznisa. Od 2009. godine u braku je sa modelom Emom Heming (39), sa kojom ima kćerke Evelin Pen i Mabel Rej.

 

Od 2000. godine Brus Vilis je jedan od vlasnika filmske produkcijske kompanije "Cheyenne Enterprises", a i dalje je aktivan u svijetu glume.


Godine prolaze, on svoj šarm ne gubi. Pet ćerki svakako njegov život čine plemenitijim, godine neprimetnim. Zato je on šmeker starog kova kome malo ko može da parira.

Ne propustite